DOLJ: Tânăr din Filiași, reținut pentru furt calificat

DOLJ: Tânăr din Filiași, reținut pentru furt calificat

1.618
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Filiași, a fost reținut, ieri, de polițiști, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Dolj, în perioada 5-13 mai, acesta este bănuit că a pătruns în mai multe imobile situate pe bulevardul Racoțeanu și strada Militari, din localitate, de unde ar fi sustras mai multe articole vestimentare și bunuri.

Totodată, tânărul este bănuit că a intrat și într-un alt imobil, situat pe strada Ion Creangă, din orașul Filiași, de unde ar fi sustras mai multe dispozitive electronice, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 16.000 lei.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reţinut pe tânărul de 21 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.

Persoana reținută urmează să fie prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea dispunerii unei măsuri preventive.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.