(UPDATE) Două autocamioane s-au tamponat pe Centura de Nord

(UPDATE) Două autocamioane s-au tamponat pe Centura de Nord

15.997
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două autocamioane s-au tamponat, pe Centura de Nord a Craiovei, în zona ”Helin”. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier este unul dintre șoferi, care nu a acordat prioritate de trecere. Conducătorul auto va fi sancționat contravențional pentru încălcarea Codului Rutier.

UPDATE:

Potrivit reprezentanțiilor IPJ Dolj, șoferul unui tir aparținând ”SUCPI”, în vârstă de 54 de ani, din Craiova, a pătruns într-o intersecție, de pe un drum lateral, fără a acorda prioritate unui alt tir, aparținând unei societăți comerciale din Craiova, care circula pe drum prioritar, astfel că cele două autocamioane au intrat în coliziune. În urma tamponării au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto vinovat a fost amendat cu 870 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 de zile.

Foto: Gil Manea



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6843

    Serios vorbind eu exact in intersectia aia era sa decolez noaptea peste scuarul ala. Uitati-va la poze. De acum 2 ani de zile de cand era sa o comit grav exact in intersectia aia nu au facut nimic dobitocii de administratori ai drumului. Nu au pus niciun reflectorizant, niciun semn nimic nici o luminita sa-ti sara in ochi. Si ziua este de rahat intersectia aia. Incompetenti sunt aia care au proiectat-o si care au dat avizul de la garda pentru asa ceva.

  2. #2
    OVY
    Senior Member
    Data de inscriere
     04-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    905

    „Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier este unul dintre șoferi, care nu a acordat prioritate de trecere.”
    Era posibil sa fie altcineva vinovat decat „unul dintre soferi”? ) Intreb si eu, nu dau cu parul… )

  3. #3
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    1

    Pe soseaua aia cand este ceata densa nu vezi nimic, din lipsa de iluminat. Am fost odata seara pe o ceata pana la Hotel Helin, si nici drumul nu il vedeai, abea am reusit sa ajung in intersectie la Hanul Doctorului. Acolo luminile de pe margine mai dispersau oarecum lumina si iti mai faceai o idee la drum, in rest iti bagi ghearele in ochi pe acolo.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.