Reabilitarea căii feroviare Craiova-Severin-Caransebeș, deblocată

Reabilitarea căii feroviare Craiova-Severin-Caransebeș, deblocată

1.080
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reabilitarea căii feroviare Craiova-Severin-Caransebeș a fost deblocată, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu a menționat că Executivul a reaprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean.

„Reabilitarea liniei feroviare Craiova-Drobeta Turnu Severin- Caransebeș a fost deblocată. Am reaprobat astăzi în ședința de Guvern indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea acestui tronson de cale ferată important pentru Coridorul feroviar Orient/Est-Mediteraneean”, a scris Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a precizat că actualizarea acestor indicatori a fost necesară în contextul creșterii prețului materialelor de construcții, a prețurilor energiei electrice și gazelor naturale, dar și a transporturilor de mărfuri.

„Pentru reabilitarea celor aproximativ 225 de km de cale ferată (în maximum 60 de luni) sunt acordate acum peste 20 de miliarde lei (sumă asigurată prin PT)”, a conchis Grindeanu.1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  306

  Babauri ieftine… Pe Craiova-Bucuresti se lucreaza de 7 ani si nici jumatate de linie nu a fost schimbata, si asta la campie pe teren drept. Scimba astia in 5 ani 225 km. dintre care 170 in zona montana, si 30 pe malul Dunarii. Povesti de adormit copii. Tunelul de la Balota nu il mai face ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.