Avioane Craiova participă la Farnborough International Air Show Londra

Avioane Craiova participă la Farnborough International Air Show Londra

3.187
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fabrica de Avioane Craiova este una dintre cele 16 companii românești care participă, în perioada 14-20 iulie 2014, la târgul pentru produse din industria aeronautică Farnborough International Air Show Londra, cel mai important eveniment internațional de profil. Acestea participă din fonduri proprii la târg.

Conform unui comunicat al Ministerului Economiei, ediția din acest an a evenimentului beneficiază de prezența mai multor firme care realizează produse de design aeronautic, solicitate pe piețele internaționale. Astfel, produsele care se expun la acest târg, în care un loc central îl reprezintă realizările de vârf din industria aeronautică, se înscriu în cerințele internaționale și respectă regulile din domeniu de prezentare și realizare tehnică. Firmele vor avea ocazia să participe la seminarii despre importanța respectării normelor obligatorii în domeniu pentru definitivarea realizării produselor.

Potrivit reprezentanților Ministerului Economiei, participarea românească la cel mai important târg din domeniul aeronautic, alături de peste 1500 de expozanți din 40 de state, ”aduce un beneficiu real producătorilor români, experiența acumulată în competiția cu țările recunoscute din acest sector facilitând industriei românești dezvoltarea unor importante colaborări pe piața internațională”.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1477

    Cat mai multe participari

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-07-2014
    Mesaje
    1

    Sa o tina tot asa !

  3. #3

    Mesaje

    […] CraiovaForum […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.