Scenariul s-a repetat: locuințe și străzi inundate la Craiova și Robănești

Scenariul s-a repetat: locuințe și străzi inundate la Craiova și Robănești

861
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ploaia nu ne-a ocolit, implicit nici inundațiile, fie ele de intensitate mai mică, dar suficiente încât să fie din nou nevoie de intervenția autorităților. ISU Oltenia a acționat, în Craiova și în județ, în cooperare cu SGA Dolj şi CLSU Robăneşti, în mai multe zone pentru limitarea şi înlăturarea efectelor generate de ape. După încetarea precipitațiilor se aseară și din cursul nopții au fost afectate două localități, respectiv din Craiova și couma Robăneşti (sat Lăcriţa Mare şi Golfin), în total fiind inundate 50 de locuințe, 80 de anexe gospodăreşti inundate, 57 de curţi/grădini – 57 din carea: Craiova – 7; Robăneşti – 50 și 50 de subsoluri inundate.

Astfel, s-a intervenit pe străzile ”Mirăslău” (pentru evacuarea apei dintr-o curte), ”Homer” (evacuarea apei de pe stradă), ”Brestei” (evacuarea apei de pe stradă”.

În județ, autoritățile au de lucru în comuna Robăneşti, satele Lăcriţa Mare şi Golfin, I.S.U. Dolj, pentru evacuare apă din gospodăriile populaţiei;

Conform unei informări a ISU Oltenia, SVSU Robăneşti a acţionat în com. Robăneşti, sat Lăcriţa Mare cu 30 voluntari pentru încărcarea sacilor cu nisip necesari pentru protejarea gospodariilor populaţiei.

În momentul de față se acționează pentru evacuarea apei de către echipajele de pompieri. 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1642

    Asa este de fiecare data

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2999

    in robanesti cum au putut construi pe partea cu” drumul lui CHIFU”?cei care au dat autorizatii ar trebui saltati acum

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.