Hyperion și locomotiva produsă de Reloc SA, expuse la Berlin. Olguța le...

Hyperion și locomotiva produsă de Reloc SA, expuse la Berlin. Olguța le face lobby

2.517
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

SC Reloc SA urmează să prezinte locomotiva de manevră grea produsă în asociere cu VFU Electroputere şi concernul american Caterpillar, fiind şi prima locomotivă produsă la Craiova dupa 24 de ani, iar firma Softronic expune rama electrică de mare viteză, care circulă deja în România, în regim privat, Hyperion – ambele în cadrul Târgului Internaţional InnoTrans 2014 (International Trade Fair for Transport Technology Innovate Components Vehicles System) din Germania. 

photo

La deschiderea evenimentului participă și primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, la ivitația celor doi constructori din Bănie. “Am fost invitată de constructorii craioveni să dau o mână de ajutor pe partea de lobby. Administraţia trebuie să susţină aceste proiecte esenţiale în dezvoltarea economică a oraşului nostru, fiind şi un motiv de mândrie pentru Craiova, să fie în elita mondială a producătorilor de trenuri”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu. 

Candidatura Craiovei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, lansată și în Berlin

Totodată, edilul s-a întâlnit, ieri, la sediul Ambasadei României din Berlin, cu Excelenţa sa domnul ambasador Lazăr Comănescu şi c Onoriu Nan, ministru consilier pe probleme economice, în Germania. Discuţiile s-au axat pe atragerea de investitori nemţi în parcul industrial din Craiova, cu acest prilej stabilindu-se contacte cu Camere de Comerţ şi Industrie din mai multe landuri şi s-a hotărât lansarea candidaturii Craiovei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană şi în Berlin.



7 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-12-2006
    Locatie
     Location Location...
    Mesaje
    1025

    le tinem pumnii celor doi producatori, sa vina cu multe contracte semnate de acolo si primarita macar cu ceva promisiuni de vizite in craiova de la potentiali investitori.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     11-11-2009
    Mesaje
    69

    am mers cu Hyperion
    e o mare diferenta si ca pret si de confort intre Hyperion si trenurile CFR
    in timp ce in trenurile CFR e mizerie si pret mare in Hyperion e curatenie , confort si pretul redus-iar cei care vror sa stea pe net au parte si de WI-FI GRATIS pe toata durata mersului in tren

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    47

    vestile din germania ar fi ca nemtii sunt interesati de locomotova de manevra grea. O sa se cumpere.

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1828

    Olguța le face lobby ca sa dea ea bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2969

    Ma bucur

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    423
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    Olguța le face lobby ca sa dea ea bine

    sigur ca nemtii asculta de lobby-ul olgutei . . . . . .

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     17-05-2008
    Mesaje
    15

    Este foarte important ca Primarul sa se implice in chestiuni de genul acesta, este un lucru foarte bun…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.