Craiova: Și elevii își aleg președintele, iar candidații fac dezbatere

Craiova: Și elevii își aleg președintele, iar candidații fac dezbatere

921
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șapte elevi de la diferite liceea doljene s-au înscris la alegerile pentru ocuparea functiilor de  presedinte, vicepresedinte, secretar si directori de departamente în Consiliul Judetean al Elevilor Dolj. Scrutinul va avea loc vineri, 14 noiembrie 2014, de la ora 13:00, în incinta Colegiul Tehnic „Constantin Brancusi” din Craiova.

confruntare

Candidatii vor trebui sa sustina un discurs cu o durata de maximum 7 minute, iar apoi, in premiera, va fi organizata o dezbatere intre candidati cu intrebari venite din partea reprezentantilor liceelor din judet, din partea moderatorului. Ulterior, fiecare va avea ocazia sa puna cate o intrebare celuilalt contracandidat.

Consiliul Judetean al Elevilor este condus in acest moment de Alexandru Musuroi de la Colegiul National „Nicolae Titulescu” ce a reusit pe parcursul mandatului sau cateva proiecte inovative ce au venit in sprijinul elevilor din Dolj.

Sursa foto: Facebook Consiliul Elevilor Dolj



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.