Moş Crăciun ajutat de Pavel Badea a venit la Reysol Building

Moş Crăciun ajutat de Pavel Badea a venit la Reysol Building

846
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Asociaţia Sportivă „Sport-Cultură-Educaţie” Craiova şi Pavel Badea l-au ajutat pe Moş Crăciun să ajungă la Reysol Building şi să ofere cadouri copiilor cuminţi.

Organizator al evenimentului, Pavel Badea le-a spus copiilor: „Să ştiţi că zilele trecute Moş Crăciun a trecut pe aici pe la clădire şi a vorbit cu părinţii voştri. I-a întrebat dacă aţi fost cuminţi. Aţi fost cuminţi?”, întrebare la care copii prezenţi la eveniment au răspuns în cor: „Da!” (…)  „Scrisorile pe care voi le-aţi lăsat părinţilor voştri sunt la Moş Crăciun aici, fiind cuminţi Moşul a oprit pentru a vă face cadouri. Înainte de a lua cadourile de la Moşul, poate unii dintre voi îi veţi spune poezii”, a adăugat fotbalistul.

Pe parcursul evenimentului, un grup de colindători a oferit daruri muzicale copiilor şi părinţilor, iar Crăciuniţa lui Moş Crăciun a cântat împreună cu cei mici cântece specifice acestei perioade a anului, atmosfera fiind una de sărbătoare, plină de bucurie.

Copii au spus poezii, au făcut fotografii cu Moş Crăciun şi au primit cadouri.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.