Solomon a vrut-o viceprimar pe soţia lui Mărinică Dincă

Solomon a vrut-o viceprimar pe soţia lui Mărinică Dincă

412
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În conferinţa de presă susţinută astăzi, 15 februarie, Antonie Solomon a declarat că acuzaţiile de atac la persoană venite din partea vicepremiarului Mărinică Dincă sunt nefondate.

 

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a mai precizat că nu are nimic personal cu familia lui Mărinică Dincă, aşa cum afirma cel din urmă într-o conferinţă de presă. „Eu să mă iau de familia lui? Nu mă aşteptam la asemenea acuzaţii nici măcar din partea lui Dincă. Aduceţi-mi o Biblie să jur! Cât despre Oana (n.r.soţia lui Mărinică Dincă) am numai cuvinte de laudă. Eu pe o voiam viceprimar. O ştiam capabilă încă de pe vremea când a fost director de cancelarie la prefectură”, a completat Solomon.

De asemenea, edilul a declarat că Mărinică Dincă a fost impus de Radu Berceanu, preşedintele PDL Dolj. „Era o întâlnire cu consilierii locali şi erau mai multe multe propuneri. Atunci a venit Berceanu şi a zis să îi pun viceprimari pe Dincă şi Gâdăr! M-am supărat şi eu şi am zis: ‹Nici un Gâdăr. Îl pun pe Sas›”, a mai spus primarul Craiovei.

Mărinică Dincă şi Antonie Solomon nu s-au înţeles încă de la început, iar conflictul a luat amploare în ultimul an, la revenirea în Primărie a lui Solomon după scandalul dosarului de corupţie în baza căruia a fost reţinut.

Ştefania Bătrînca




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.