GAUDEAMUS se deschide la Craiova peste două săptămâni

GAUDEAMUS se deschide la Craiova peste două săptămâni

879
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Caravana GAUDEAMUS 2012, organizată de Radio România, în parteneriat cu studiourile teritoriale, porneşte din nou prin ţară. Prima oprire va fi la Craiova: în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, în perioada 29 februarie – 4 martie.

Aflat la cea de-a XI-a ediţie, Târgul de la Craiova va putea fi vizitat de miercuri, 29 februarie, până sâmbătă, 3 februarie, între orele 10.00 şi 18.00, iar duminică – de la 10.00 la 14.00, iar intrarea va fi liberă.  După Craiova, Caravana GAUDEAMUS va porni spre Cluj-Napoca, Timişoara şi Mamaia. „Deoarece efectele crizei economice continuă să se resimtă puternic pe piaţa de carte din România, dorim să venim în întâmpinarea expozanţilor prin continuarea demersurilor speciale iniţiate la ediţiile precedente ale Caravanei: menţinerea tarifelor de închiriere a spaţiilor expoziţionale la acelaşi nivel ca şi la ediţiile anterioare; acordarea de discounturi la tarifele de închiriere a spaţiului expoziţional pentru cei care participă la mai multe Târguri din Caravană; obţinerea unor discounturi semnificative la tarifele de cazare”, precizează organizatorii pe site-ul Târgului, www.gaudeamus.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.