Dolj: Un individ a furat camerele video ale Consiliului Local Gângiova

Dolj: Un individ a furat camerele video ale Consiliului Local Gângiova

876
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat de 41 de ani din comuna doljeană Gângiova a furat, în cursul lunii ianuarie 2015, trei camere de supraveghere video şi un panou de comandă al unei camere de supraveghere, amplasate pe stâlpii de iluminat public, din comuna Gângiova, aparţinând Consiliului Local. Despre acest furt polițiștii din comună au aflat abia după ce un alt consătean a sesizat că marți, 4 februarie a.c., i-au fost sustrase din curtea imobilului pe care îl deţine, 4 camere de supraveghere video şi 4 lămpi de iluminat cu senzor, cauzându-i un prejudiciu estimativ de 2.400 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe autorii furtului din curtea doljeanului, stabilind că se numesc P. VALENTIN, 29 de ani,  D. VASILE, 43 de ani şi M. F., de 14 ani, toţi din comuna Gângiova, Dolj. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 90%.

De asemenea, a fost identificat şi S.GEORGE, 41 de ani, din comuna Valea Stanciului, Dolj care în cursul lunii ianuarie 2015, a sustras 2 camere de supraveghere video amplasate pe stâlpi de iluminat public, în comuna Gângiova, aparţinând Consiliului Local Gângiova, faptă nesesizată poliției.

”În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, anchetatorii luând măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de P. VALENTIN şi D. VASILE. Cei doi au fost introduşi în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi, 04 februarie a.c., să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Segarcea cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    34

    )))))))))))))))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.