Un alt tânăr a fost reţinut de poliţiştii craioveni, fiind suspectat de...

Un alt tânăr a fost reţinut de poliţiştii craioveni, fiind suspectat de comiterea unui furt din societate comercială

260
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 5, sub coordonarea comenzii unităţii, într-o cauză penală privind sustragerea unei casete metalice conţinând suma de 50.000 lei din sediul unei societăţi comerciale, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit un cerc format din trei suspecţi, la locuinţele cărora au fost efectuate percheziţii domiciliare în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Craiova.

Astfel, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că C.ALEXANDRU, 21 de ani, din Craiova la data de 01.02.2012 a pătruns în sediul societăţii de unde a sustras cutia metalică.

Poliţiştii au reuşit recuperarea sumei de 15.000 lei, totodată fiind indisponibilizat un autovehicul care fusese achiziţionat de către suspect din suma de bani sustrasă.

Împotriva craioveanului s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi reţinerea pe durata a 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Parchetul şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie şi a înaintat dosarul Judecătoriei Craiova, instanţă care a dispus cercetarea suspectului în stare de arest preventiv, fiind emis mandat de arestare pe durata a 29 zile.

Cercetările sunt continuate Inculpatul a fost introdus în C.R.A.P. Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.