Intervenţie promptă a echipajului mixt poliţist – jandarm

Intervenţie promptă a echipajului mixt poliţist – jandarm

239
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie şi jandarmi ai GJMb Craiova aflaţi în executarea serviciului de patrulare au fost sesizaţi de către P.FLORIAN, 48 de ani, din Craiova despre faptul că a fost agresat fizic de către doi tineri care se aflau într-un autoturism.

În temeiul sesizării poliţiştii au demarat investigaţiile în zona respectivă fiind imediat depistat autoturismul în cauză al cărui conducător auto a încercat să îşi asigure scăparea virând într-o parcare.

În momentul în care echipajul de poliţie i-a efectuat semnal de oprire conducătorul auto a coborât din autoturism şi a fugit printre blocuri, fiind la scurt timp prins şi imobilizat de către poliţistul care făcea parte din patrulă.

Întrucât atât conducătorul auto cât şi celălalt ocupant al autovehiculului se aflau în stare avansată de ebrietate au refuzat să se legitimize având un comportament recalcitrant și agresiv. Aceştia au fost conduși la sediul secției de poliţie, iar în urma verificărilor au fost identificaţi: T.COSTINEL, 31 de ani, conducătorul auto și M.CLAUDIU,  35  de ani,  ambii din Craiova.

Lui T.COSTINEL i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest însă a refuzat, fapt pentru care a fost condus la sediul I.M.L. Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice.

Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu câte 500 lei fiecare conform Legii 61/1991 R, totodată în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi lovire sau alte violenţe.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.