Craiova: Vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere “Parada Mărţişoarelor”

Craiova: Vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere “Parada Mărţişoarelor”

768
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Muzeul Olteniei Craiova, Secţia de Etnografie, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Dolj, organizează luni, 9 martie 2015, ora 11.00, în holul Secţiei Istorie-Arheologie din str. Madona Dudu nr. 14, vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere în cadrul Proiectului educativ “Parada Mărţişoarelor”, ediţia a VII-a.

screenshot.288

Atelierele de confecţionat mărţişoare, derulate, la Secţia de Etnografie ”Casa Băniei”, în intervalul 23-27 februarie a.c., s-au dovedit a fi un real succes, atât pentru micii artişti – şcolari şi preşcolari, cât şi pentru specialiştii care au coordonat activitatea acestora.

Micii participanţi au deprins arta meşteşugului confecţionării mărţişoarelor şi au făurit “podoabe tradiţionale” cu şnur ce vor fi evaluate de către un juriu format din artişti plastici, printre care îl amintim pe distinsul caricaturist Gabriel Bratu, şi specialişti ai Muzeului Olteniei. Luni, 9 martie, cu ocazia vernisajului, se vor stabili câştigătorii acţiunii culturale, fiind premiat un singur mărţişor de la fiecare şcoală/grădiniţă participantă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.