Reclamă mincinoasă marca Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană

Reclamă mincinoasă marca Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană

1.989
19
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 4,50)

Circa opt miliarde de lei vechi, din cele 24 primite de la Primăria Craiova, au fost cheltuite, în 2014, de Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană (ACCCE) 2021 pentru reclamă și publicitate, adică pentru ca cetățenii, românii și europenii să afle – vorba vine – din presă, că Bănia vrea să devină, conform titlului, capitală a culturii în anul 2021. Numai că, așa cum scriam pe site-ul Craiova Forum în câteva rânduri, și cum scria o parte a colegilor de presă, cheltuirea banului public pe evenimentele culturale s-a făcut în mod netransparent, fapt semnalat și în ședințele Consiliului Local. Banii de publicitate au mers, conform unui Raport întocmit de ACCCE2021, la site-uri (foto) care nu există sau nu funcționeză sau care, pur și simplu, au preluat știri care conțineau etichetări cu Craiova capitală culturală. Fapt puțin probabil, în condițiile în care ziare mari listate în Raport nu au habar de vreun contract cu ACCCE. Reprezentanții Asociației au refuzat și refuză în continuare să dea detalii concrete despre contracte, drept urmare nimeni nu cunoaște pe ce au fost cheltuite miliardele alocate de municipalitate din bugetul local pentru așa-zisa reclamă. Cine știe, poate, totuși, organele abilitate vor elucida, la un moment dat, misterul.

Asociatia craiova capitala - raport inaintat consilierilor 12 feb 15 1 

ACCCE2021 a ”binevoit” să le transmită aleșilor locali un Raport de activitate pe anul 2014, după numeroase solicitări din partea acestora, cu date despre evenimentele organizate și cu situația încasărilor și plăților efectuate în anul menționat pe capitole bugetare. De la Primăria Craiova, ACCCE a primit 2,4 milioane de lei, iar din donații și sponsorizări circa 180.000 de lei. Cele mai mari sume au fost cheltuite, conform Raportului, pentru ”reclamă și publicitate”, respectiv 783.129 lei; ”colaboratori” – 385.795 lei; ”servicii executate de terți” – 589.834 de lei și pentru ”lichidări proiecte în derulare” – 344.601 lei. Numai că informațiilor le-a lipsit, cum se spune, subiectul și predicatul, datele fiind prezentate grosso modo. ”Mă declar nemulțumit de acest Raport. Dacă e, însă, să mă refer la cifrele prezentate, o primă remarcă este că, din totalul celor 24 de miliarde, cât a cheltuit această Asociație, un procent de 30% – deci o treime – a fost alocat pentru chletuieli de reclamă și publicitate”, a fost de părere consilierul PNL Dan Cherciu.

 

Banii pe reclamă ”la grămadă”

 

Din același Raport reiese că zeci de ”instituții media naționale” au primit, alături de media locală, 705.781 lei pentru promovarea activității ACCCE2021 și a clipului de prezentare a Craiovei. Numai că, printre zecile de site-uri enumerate în Raport se numără și unele care nu funcționează, sunt într-o limbă străină sau doar au indexat știri apărute de-a lungul vremii despre Craiova. În plus, la instituțiile media naționale apar câteva nume cunoscute de ziare și televiziuni care, din sursele noastre, nu au încheiat niciodată contracte cu ACCCE pentru publicitate și nu au fost remunerate pentru o astfel de promovare.

Raport ACCCE

Spre exemplu, în urma unei solicitări adresate Agerpres de Craiova Forum (dacă între Agenția Națională de Presă – Agerpres și Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană 2021 există sau au existat contracte de publicitate/reclamă pentru activitatea Asociației mai sus menționată, derulate în perioada martie-decembrie 2014, așa cum rezultă în Raportul de activitate pentru 2014 înaintat de ACCCE2021), reiese că Agenția Națională de Presă – Agerpres nu a primit niciodată bani pentru a promova Craiova Capitală Culturală, ci are un contract de circa 15.000 lei pentru servicii de monitorizare a materialelor apărute în media despre subiectul menționat (vezi documentul alăturat), contract menționat, de altfel, la un alt capitol, distinct, din Raport.

 

screenshot.292

”Banii s-au cheltuit în mod subiectiv”

 

”Inadvertențele” au fost sesizate și de condilierul local Dan Cherciu: ”Raportul conține doar o înșiruire de site-uri și publicații, fără să se specifice cât anume s-a alocat pentru fiecare. Mă întreb care au fost criteriile pe baza cărora aceste site-uri au primit bani pentru a face reclamă și spun asta pentru că ei, în mod normal, ar trebui să prezinte o situație exactă, cu numărul de accesări, cu structura persoanelor, pe vârstă, pe profesii, care acceseasă aceste site-uri. Atunci întreb când s-a luat decizia, s-au solicitat aceste lucru? Dacă nu s-a făcut așa, înseamnă că banii s-au cheltuit în mod subiectiv. Și vă enumăr câteva exemple: despre site-ul ziareromanesti.info nu există nicio referire la Craiova CCCE, revistaculturala.ro nu funcționează, www.i-ziare.ro nu funcționează, sportpublicare.ro – nu funcționează, pescurt.ro nu are absolut niciun articol pe acest subiect, www.agentia.org – niciun articol, așadar, majoritatea nu au nicio referire. Sunt, într-adevăr, site-uri care sunt, mai degrabă, site-uri gratuite, care indexează știri publicate de alte siteuri. Cel mai simpatic este un site în limba maghiară, la care, dacă ai introdus cuvântul Craiova, nu-ți întoarce niciun rezultat. Mai este un site b365.ro, care este dedicat municipiului București și nu are nicio legătură cu Craiova. (…) Pe de altă parte, s-au alocat sume și unor instituții media locale. (…) Majoritatea lor, dacă e să vedem ce fel de știri promovează, promovează în general calitățile doamnei primar și sunt, în majoritate, articole pe care eu, sincer, să fiu lăudat așa de deșănțat, nu m-aș simți bine”, a afirmat Cherciu.

 

”Suntem martori la căratul apei”

 

”De ce ni se propune să votăm bugetul pe 2014 în 2015? Doamna primar, ACCCE ar fi putut foarte bines să previzioneze la începutul lui 2014 cam cât se va cheltui, nu să ne puneți să votăm cele 24 de miliarde vechi acum și noi să fim de acord cu ce s-a cheltuit deja. Suntem, așa, niște martori la căratul apei. Pe viitor, să ne spuneți sumele necesare la începutul anului”, i s-a adresat Pavel Badea primarului Lia Olguța Vasilescu.

 

Raport ACCCE 1

Puterea a grăit

 

Pentru prima dată, cel puțin în ultimul an, câțiva dintre consilieri puterii și-au găsit și ei câteva cuvinte de susținere pentru proiectul municipalității. ”Cred că sumele chletuite sunt prea mici pentru scopul nostru, iar o treime din buget pe reclamă și publicitate înseamnă aducerea la cunoștința publică a celor din Craiova și din România a competiției naționale dintre orașele candidate. Atunci această cheltuială este foarte mică”, a opinat consilierul PSD Lucian Dindirică. ”Am fost la Iași de curând și cred că orașul nostru e puțin în urmă în privința pregătirilor pentru această competiție. Alții au început-o mai demult, în alte mandate de primar. Am văzut centrul Iașului, cât de mulți bani s-au investit acolo. Dacă am început această competiție internă, merită să recuperăm ceea ce am pierdut înainte și să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Trebuie să sprijinim acțiunile din acest proiect”, a fost de părere și Bianca Predescu, singurul consilier vocal al PSD. Nici Nicușor Cotescu nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să spună câteva cuvinte: ”De când s-a înființat acest proiect (ACCCE2021 n,r,) sunt colegi de-ai noștri pe care nu-i înțeleg, care în permanență au citicat, criticat, criticat… orice”.

Nu în ultimul rând, actualul viceprimar Dan Dașoveanu a dat asigurări că a analizat ”cu foarte mare atenție bilanțul ACCCE și vă asigur că nu avem de ce să ne creem așa o idee de suspiciune”. Însă noi nu-l putem crede pe cuvânt pe niciunul dintre cei care au cuvântat, cu atât mai puțin nu putem crede în asigurările viceprimarului Dașoveanu care, mai alaltăieri, ne ruga să credem pur și simplu cu convingere în capacitatea primarului și viceprimarilor de a conduce orașul și că sub cârma domniilor lor se iau cele mai bune decizii. Atunci, ca și acum, în numele craiovenilor: nu ne mai insultați inteligența!

 

Iată o analiză a site-urilor pentru care se pretinde că există contracte de publicitate pentru promovarea activităților ACCCE2021: 

 

www.ziare-romanesti.info

Nu exista nici un rezultat dupa “craiova capitala culturala europeana”

 

www.vinsieu.ro

Prezinta numai evenimente organizate de firme private, nimic pentru anul 2014/2015 organizat de “craiova capitala culturala europeana”

Singurul eveniment prezent pe site legat de ASOCIATIE este “Mozart Rocks” Vineri, 1 noiembrie 2013 – Sala Polivalenta.

 

www.presscafe.ro

Are 4 stiri pentru 2014, 2 din octombrie, 2 din decembrie

 

www.ultimelestiri.eu

are un singur articol despre subiec, din 2013:

5.05.2013

Olguta Vasilescu: Craiova are toate atuurile pentru a deveni Capitala Culturala Europeana …

 

www.basilica.ro

are un singur articol legat de subiect:

http://basilica.ro/festivalul-international-craiova-muzicala-la-editia-41-102153.html

 

www.revistaculturala.ro

site ul NU FUNCTIONEAZA

 

www.i-ziare.ro

site ul NU FUNCTIONEAZA

 

http://www.sport.publicare.ro

site ul NU FUNCTIONEAZA

 

www.pescurt.ro

Nu are NICIUN articol legat de subiect

 

http://www.stiri.com

site care face crawl dupa articole, nu are nici un articol

 

http://e-politic.ziuanews.ro

Niciun articol in aceasta cautare!

 

http://www.agentia.org

Nu exista nici un articol

 

http://www.manolemesterul.ro

Nu exista articol

 

http://www.ziare-pe-net.ro

15 articole despre subiect

Toate articolele sunt preluate din presa, nu se platesc bani pentru publicare pe acest site.

 

https://newskeeper.ro/

Nici un articol despre subiect

 

http://stiri.astazi.ro

Nu exista articol

 

http://www.revista-presei.ro

site de anunturi imobiliare

 

www.time3.ro

Nu exista articole

 

http://www.fullonline.ro

1 articol, 17 decembrie 2014, care este preluare de la RomaniaTV, deci fara bani;

 

www.indexstiri.ro

are un singur articol, preluat de pe www.jurnalul.ro

NU SE PLATESC ARTICOLE !!!

 

http://exclusiv24.ro

Site ul NU FUNCTIONEAZA

 

http://www.sursadestiri.net

2 articole preluate din www.evz.ro

 

http://www.ziareaz.ro

Portal care preia articole din presa. Legate de subiect, se preiau articole din www.gds.ro

 

http://feedy.me

Site in limba maghiara, nici un articol despre Craiova

 

http://www.press-mania.ro/

nici un articol

 

www.b365.ro

scrie pe sigla: “Bucurestiul zi de zi”

Nu exista nici un articol despre Craiova

 

http://www.diacaf.ro

Site ul nu functioneaza

 

http://ziare.www.ro

portalul nu vinde reclama si preia articole din ziare.

 

http://www.008.ro

Nici un articol.

Portalul nu vinde reclama, preia articole din ziarele online

 

http://wherearezouthgoing.eu

Site ul nu functioneaza

 

http://www.presaonline.com

Site care preia stiri online.

Articolele despre Craiova sunt preluate de pe diverse site uri.



19 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0

    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-04-2013
    Mesaje
    37

    Craiova…,,Capitala Culturala Europeana” ….vai de curul nostru…….Cuvintele nu pot exprima ce simt locuitorii Craiovei.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de IphoneS4
    Craiova…,,Capitala Culturala Europeana” ….vai de curul nostru…….Cuvintele nu pot exprima ce simt locuitorii Craiovei.

    nu este nevoie ca toata Craiova sa fie culturala… de ex. tu poti ramane in partea fara cultura… eu cred ca prin capitala culurala tu intelegi cultura generala nu?

  4. #4
    Ami
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1322
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0

    nu te supara… eu asa am crezut… a zis cineva ceva de bani? poate chear ar trebui sa castigi multi mai multi bani… dar stim foarte bine bine ca libertatea de exprimare a presei in Romania este aprope zero si Craiova nu face rabat de la treaba asta… unul din motivele pentru care nu poate presa in general sa fie libera este si acela ca nu se poate sustine financiar si aici ma refer in special la oamenii de presa ce nu activeaza in trusturi mari media(trusturi ce actioneaza clar doar la comanda si din interes)… vorbim pana maine asa… O zi frmuasa sa ai!

  6. #6
    Ami
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1323
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    nu te supara… eu asa am crezut… a zis cineva ceva de bani? poate chear ar trebui sa castigi multi mai multi bani… dar stim foarte bine bine ca libertatea de exprimare a presei in Romania este aprope zero si Craiova nu face rabat de la treaba asta… unul din motivele pentru care nu poate presa in general sa fie libera este si acela ca nu se poate sustine financiar si aici ma refer in special la oamenii de presa ce nu activeaza in trusturi mari media(trusturi ce actioneaza clar doar la comanda si din interes)… vorbim pana maine asa… O zi frmuasa sa ai!

    Nu mă supăr. Având în vdere contextul actual, nu e de mirare că oamenii cred ce cred despre presă. Din fericire pentru mine, la Craiova Forum am libertate de exprimare. Că poate o fac stângaci, că mai am multe de învățat, asta nu pot să neg. O zi bună și ție și continuă să fii combativ. E dreptul nostru democratic să ne spunem părerea.

  7. #7
    @#I
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    419
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

    Felicitări pentru munca depusă și nu pune la inimă părerile unor mari oameni de cultură cu două clase. Ca trenu’ .

  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2542
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

    Felicitări pentru munca depusă și nu pune la inimă părerile unor mari oameni de cultură cu două clase. Ca trenu’ .

    FOARTE BINE ITI FACI TREBA

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

    Felicitări pentru munca depusă și nu pune la inimă părerile unor mari oameni de cultură cu două clase. Ca trenu’ .

    iar aparusi bai nene? inseamna ca nu ai trecut pe la psiholog cum am stabilit…

  10. #10
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    1028

    inca nu am aflat ce locuri de munca vor aparea dua ce craiova v-a fi capitala culturala.in afara de a manca bani acest proiect face ceva bun pentru oras?

  11. #11
    yo.
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-09-2013
    Mesaje
    19
    Citat Mesaj initiat de Joker_joke08
    inca nu am aflat ce locuri de munca vor aparea dua ce craiova v-a fi capitala culturala.in afara de a manca bani acest proiect face ceva bun pentru oras?

    face un mic si o sarma de sarbatori

  12. #12
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3559
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

    Felicitări pentru munca depusă și nu pune la inimă părerile unor mari oameni de cultură cu două clase. Ca trenu’ .

    iar aparusi bai nene? inseamna ca nu ai trecut pe la psiholog cum am stabilit…

    Adevarul adevarat este ca esti.. praf..

  13. #13
    Member
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    108

    Aplaudaci din toate partidele : uniti-va ! NU vrem sa mai vedem razboie pentru ciolan , vrem sa va faceti treaba pentru care ati fost alesi iar opozitia sa-si infranga pornirile prostesti si sa puna umarul la relansarea acestui oras .

  14. #14
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

    Felicitări pentru munca depusă și nu pune la inimă părerile unor mari oameni de cultură cu două clase. Ca trenu’ .

    iar aparusi bai nene? inseamna ca nu ai trecut pe la psiholog cum am stabilit…

    Adevarul adevarat este ca esti.. praf..

    am sa vorbesc cu paznicii sa fie mai atenti in tura de noapte… ca mai pleaca cate unul ce se crede sanatos si incep sa scrie pe forumuri… fara suparare acum… mergeti ma baieti la medic va spun eu ca va vindeca… se numeste personalitate multipla si da in schizofrenie nu e de gluma… deschide ochii mari si observa viata reala indiferent de socurile emotionale suferite… Multa sanatate si liniste sufleteasca iti doresc!

  15. #15
    Spammer
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1280
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

    Felicitări pentru munca depusă și nu pune la inimă părerile unor mari oameni de cultură cu două clase. Ca trenu’ .

    iar aparusi bai nene? inseamna ca nu ai trecut pe la psiholog cum am stabilit…

    „A3I” asta e la al 3-lea cont…a mai fost banat de 2 ori pentru „parerile sale” de natura psihopatica dar vad ca tot isi face loc pe forumuri…omul pentru atat traieste,sa creeze intrigi pe forum. Sunt cel putin 7-8 useri care stiu sigur ca i-au reprosat ca are probleme de ordin psihic dar degeaba…tot nu vrea sa faca o consultatie sau sa ia un tratament !!!
    Iar Gorge Ionescu asta de indeamna cu lozinci la uniune politica e cel mai mare ipocrit si pro-PSD-ist de pe site ! Cititii comentariile sa vedeti cum ridica in slavi urmasii lui ILIESCU !!! Vreti o parere cu adevarat Obiectiva dpdv Politic ??? Olguta sa se duca langa Udrea iar Base sa il ia de mana pe Ponta si sa se duca si ei la „un loc mai racoros” !

  16. #16
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de VeNNoMM
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de Ami
    Citat Mesaj initiat de adevarat
    ma faci sa rad tu ai scris materialul sau domnul Dan Cherciu? bai frate imi este dor de Marinica Dinca(omul era ceva mai cerebral) poate se gandesc la un schimb de functii…

    Adevărul este că am primit bani ca să scriu! Se numește salariu. O să-i fac nota de plată la final consilierului! Și tuturor acelora pe care, la un moment dat, i-am citat în articole. )

    Felicitări pentru munca depusă și nu pune la inimă părerile unor mari oameni de cultură cu două clase. Ca trenu’ .

    iar aparusi bai nene? inseamna ca nu ai trecut pe la psiholog cum am stabilit…

    „A3I” asta e la al 3-lea cont…a mai fost banat de 2 ori pentru „parerile sale” de natura psihopatica dar vad ca tot isi face loc pe forumuri…omul pentru atat traieste,sa creeze intrigi pe forum. Sunt cel putin 7-8 useri care stiu sigur ca i-au reprosat ca are probleme de ordin psihic dar degeaba…tot nu vrea sa faca o consultatie sau sa ia un tratament !!!
    Iar Gorge Ionescu asta de indeamna cu lozinci la uniune politica e cel mai mare ipocrit si pro-PSD-ist de pe site ! Cititii comentariile sa vedeti cum ridica in slavi urmasii lui ILIESCU !!! Vreti o parere cu adevarat Obiectiva dpdv Politic ??? Olguta sa se duca langa Udrea iar Base sa il ia de mana pe Ponta si sa se duca si ei la „un loc mai racoros” !

    oricum ar fi… eu zic ca trebuie mai multa intelegere dar si corectitudine… daca nu o luam razna cu totii… Sanatate, numai bine !

  17. #17
    Member
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    109

    VeNNoMM , tu pentru ce partid faci cartile ?
    Dupa cum spuneam , aceste „discutii” nu creeaza decat dezbinare , iar noua ne trebuie uniune .
    Numai asa putem merge mai departe .
    Altfel o sa ne certam toata ziua , si o sa batem pasul pe loc .

  18. #18
    Spammer
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1281
    Citat Mesaj initiat de George Ionescu
    VeNNoMM , tu pentru ce partid faci cartile ?
    Dupa cum spuneam , aceste „discutii” nu creeaza decat dezbinare , iar noua ne trebuie uniune .
    Numai asa putem merge mai departe .
    Altfel o sa ne certam toata ziua , si o sa batem pasul pe loc .

    Unde oare in toata lumea asta ai vazut tu UNIUNE fara sa exista OPOZITIE ??!! Vorbesti de lucruri inexistente la nivel mondial….Si in Dictatura si Comunism absolut…tot se gaseau cativa sa reprezinte Opozitia !!! Solutia ta la problema echivaleaza cu intrebarile puse de ai mici „mami,mami : dar daca nu sunt suficienti bani in lume…de ce nu se fabrica mai multi ??!”

  19. #19
    Member
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    120

    Piei satana !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.