Calafat: Migranţi ascunşi într-un TIR plin cu pământ pentru flori

Calafat: Migranţi ascunşi într-un TIR plin cu pământ pentru flori

1.150
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.P. Calafat au descoperit doisprezece migranţi, cetăţeni irakieni şi sri-lankezi, care au încercat să intre ilegal în România, ascunşi într-un spatiu special amenajat intr-un TIR încărcat cu pământ pentru flor.

migranti calafat 11.03.2015 2

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, ieri, la ora 12.00, la volanul unui autocamion marca Iveco, un cetăţean din Belarus, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, pământ pentru flori din Bulgaria pentru Lituania.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, într-un spatiu special amenajat, sub paleţii pe care se aflau saci cu pământ pentru flori, douăspezece persoane  de sex masculin, 10 dintre acestea fiind cetăţeni irakieni şi doi sri-lankezi.

Persoanele au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



4 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2543

    Pai erau deja cu un picior in groapa

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     22-01-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    527

    Soferul ca intotdeauna nu stia nimic despre clandestini ) P.S. acum i-au prins dar cine stie cate astfel de transporturi a facut. Firma probabil cu asta se ocupa nu cu pamant de flori.

    (.)(.)
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    111

    pfffff..

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3684

    astia tot de bine fug amaratii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.