25 de profesori, captivi în zapadă între Celaru şi Amărăştii de Sus

25 de profesori, captivi în zapadă între Celaru şi Amărăştii de Sus

598
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un microbuz care se deplasa către Craiova este blocat între localităţile Amărăştii de Sus şi celaru. 25 de călători, majoritatea cadre didactice la instituţiile de învăţământ din zonă, aşteaptă de câteva ore ca mijlocul de transport în care se află să poată pleca din mijlocul nămeţilor.

De cel puţin două zile, drumul dintre Amărăştii de Sus şi Celaru este practic imposibil de străbătut, din cauza viscolului care a acoperit carosabilul. 25 de persoane au rămas blocate pe porţiunea respectivă, aşteptând ore în şir ca cineva să le dea o mână de ajutor.

Suntem de mai bine de două ore, nu putem înainte. Pe marginea dumului sunt două utilaje de deszăpezit căzute în şanţ, un altul am înţeles că nu mai are motorină”, ne-a declarat educatoarea Ionică Ionela.

Un transportator local ne-a declarat că deszăpezire s-a făcut doar miercuri, pe un singur fir.

“Eu am două maşini blocate acum, nu au putu să mai iasă din nămeţi. Un utilaj s-a răsturnat am înţeles, nu ştiu ce este de făcut”.

 

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-02-2012
    Mesaje
    0

    si spre segarcea au fost blocaje

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    756

    cam toata oltenia a fost paralizata ceva vreme

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.