Două autoturisme, zdrobite de zăpada de pe acoperiş

Două autoturisme, zdrobite de zăpada de pe acoperiş

274
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două autoturisme marca “Dacia”, parcate în apropierea blocului I 98 din cartierul 1 mai au fost serios avariate, după ce zăpada de pe acoperiş a căzut în stradă. Cu câteva minute mai înainte, pe acolo trecuseră câţiva copii care mergeau spre şcoala de cartier.
Autoturismele parcate pe trotuar au fost prinse de nameţii de zăpadă care au căzut de pe bloc.

“Cu câteva zeci de minute înainte, pe trotuar trecuseră nişte elevi, spre şcoală. Au avut noroc că nu a căzut zăpada pe ei”, ne-a declarat un tânăr, martor al “avalanşei” pornită de pe bloc.
Majoritatea imobilelor din zonă au tone de zăpadă pe acoperiş, în ciuda afişelor postate pe scările de bloc. Poate că Primăria ar trebui să treaca şi la amendat, până nu vom avea parte de o tragedie. La blocul I 97, locatarii au dat zăpada de pe bloc, doar după ce reporterul “Ora de Dolj” a pozat muntele care ameninţa să cadă pe trotuar.
Probleme au apărut şi în centrul oraşului.

După ce în timpul zilei, echipe de alpinişti au dat zăpada şi ţurţurii de pe principalele imobile de pe strada Alexandru Ioan Cuza, după amiază, bulgări de gheaţă s-au prăbuşit în voie pe trotuare, fără ca acestea să mai fie ”marcate” cu însemne de avertizare.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4844

    Sunt probleme si pentru pietoni in perioada asta!

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    787

    pacat de ele incep sa fie din ce ince mai rare nu ca mi-ar parea rau dar pe propietari o sa ii cam usture la buzunar

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.