Două microbuze au blocat drumul între Celaru și Amărăștii de Sus

Două microbuze au blocat drumul între Celaru și Amărăștii de Sus

530
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Azi, între localitățile Amărăști și Celaru un microbuz care transporta persoane a rămas împotmolit în zăpadă, după cum au declarat cei de la fața locukui. În mijlocul de transport se aflau 25 de persoane.

Surse din localitățile Celaru și Amărăștii de Sus au declarat că de două zile drumul este de necirculat, și nici un echipaj al SC LDP Dolj nu a mai intervenit. Reprezentanții SC LDP Dolj au declarat că utilajele de deszăpezire au intervenit permanent, dar din cauza viscolului, zăpada este adusă din nou în stradă, la numai câteva minute. Mai mult decât atât, microbuzul de persoane nu a fost blocat din cauza zăpezii, ci două microbuze care încercau saă treacă în același timp, pe drumul îngustat de la deszăpezirea din ultimele zile, au rămas blocate, iar utilajele celor de la SC LDP Dolj nu au mai putut rece pentru a-și face treaba. În jurul ore 16.00 microbuzele au putut să își continue drumul.

 

Sursa: ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    799

    Sa speram ca au scapat cu bine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.