(Foto) Craiova: Trăsuri, cai și costume de epocă, la Carnaval

(Foto) Craiova: Trăsuri, cai și costume de epocă, la Carnaval

4.309
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Caravana costumelor de epocă, eveniment programat să se desfășoare duminică, începând cu ora 20:00, în Centrul Istoric al Craiovei, va fi însoțită și de două calești (foto) trase de cai (foto) din rasa ”frizian”, despre care se spune că sunt ”perla neagră olandeză”. Organizatorii carnavalului vor să impresioneze publicul, public invitat, de altfel, să devină parte din spectacol.

 

caleasca cai 1

Trăsuri, costume de epocă, voie bună, premii – par a fi premisele unei seri reușite, la Craiova, cu ocazia ediției din acest an a Festivalului ”Mihai Viteazul”, prima organizată în centrul vechi al Băniei. Craiovenii sunt provocați să vină costumați ”de epocă”, ba chiar vor fi premiați dacă o vor face.

 

Încercăm să facem carnavalul carnaval și să vină cât mai mulți craioveni costumați, nu numai oficialitățile, ca până acum. Tocmai de aceasta, ne-am gândit să și premiem financiar cele mai frumoase costume. Duminică, începând cu ora 20:00 așteptăm cât mai mulți craioveni în centrul vechi”, este invitația organizatorului carnavalului, Cosmin Dragoste, directorul CCTD Craiova.

calească 1

 

Premiul I va consta în 2.000 de lei, premiul II 1.000 de lei și premiul III 500 de lei.

 

”Așadar, avem și stimulente financiare și îi așteptăm pe toți să facem o adevărată sărbătoare în orașul nostru, așa cum merită un astfel de festiva medieval”, a mai punctat Cosmin Dragoste.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2769

    Frumos mergem

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.