Dolj: Percheziții la casele unor suspecți de furturi din mașini

Dolj: Percheziții la casele unor suspecți de furturi din mașini

1.275
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Cinci percheziţii domiciliare au avut loc, în această dimineață, în localitatea Moţăţei, la locuinţele unor persoane suspectate că ar deţine bunuri provenite din comiterea de infracţiuni. În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat o serie de obiecte pentru care posesorii nu au putut prezenta documentele de proveniență. Două persoane au fost aduse la sediul Poliţiei Calafat pentru audieri şi continuarea investigaţiilor.

 

La percheziții au participat 20 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare. Aceștia au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor acumulatori auto, radiocasetofoane, amplificatoare audio etc., care provin din săvârşirea unor furturi din autovehicule, din Calafat şi zona de responsabilitate a Secţiilor de Poliţie Rurală Cetate şi Poiana Mare.

 

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Calafat în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3826

    SoundStage

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-04-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    23

    Oameni fara viitor ! O sa faca 3 sau 4 ani de puscarie pentru un casetofon de 30 de lei lipit cu banda , 2 parasolare , unu dvd-auto de 100 lei cateva cabluri si un pantof !

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3960

    vai tineretea lor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.