Sute de amenzi, în lunea Rusaliilor

Sute de amenzi, în lunea Rusaliilor

1.093
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene împreună cu polițiștii Biroului Rutier Craiova au constatat și aplicat, ieri, 225 sancțiuni contravenționale, dintre care 123 pentru viteză neregulamentară, iar alți 3 șoferi au fost sancționați pentru consum de băuturi alcoolice.

 

Poliția Rutieră a continuat seria acţiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de autovehicule a regimului legal de viteză. De asemenea, polițiștii rutieri au urmărit și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de consumul de băuturi alcoolice, cauză frecvent întâlnită în evenimentele rutiere. Astfel, în cadrul acțiunii, oamenii legii au aplicat sancțiuni de peste 23.000 de lei și au reținut 5 permise de conducere.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3866

    La cat mai multe actiuni pentru viteza !! Viteza ucide sau schingiuie.. pacat ca la noi multi prosti nu stiu asta.. si cum noi nu prea avem autostrazi.. e si mai grav..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.