Un angajat al bazei militare Deveselu a murit înecat la Hanul Doctorului

Un angajat al bazei militare Deveselu a murit înecat la Hanul Doctorului

432
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un cetățean polonez, angajat al bazi militare de la Deveselu a murit înecat, duminică, în lacul de la Hanul Doctorului. Bărbatul în vârstă de 55 de ani venise la pescuit cu câțiva prieteni, iar pentru că nu a mai fost observat, aceștia au sunat la 112. Salvatorii au sosit de urgență la fața locului, găsind trupul victimei după aproape o oră de căutări.

La fața locului, au fost trimise un echipaj de căutare și salvare de la Detașamentul 2 Pompieri Craiova, echipajul de scafandri al Detașamentului 1 de Pompieri și o ambulanță SMURD. După aproximativ o oră de căutări, trupul victimei a fost recuperat din lac, însă medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, Florin Cocoșilă.

Fotografie simbol

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2825

    Ghinionist.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4015

    a cautat-o tocmai la noi?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.