Fost primar, în conflict de interese penal pentru că și-a pus soția...

Fost primar, în conflict de interese penal pentru că și-a pus soția recenzor șef

1.551
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fostul primar al Comunei Vârtop, din Dolj, Constantin Barbu, a fost luat la ochi de Agenția Națională de Integritate (ANI), din cauza unui posibil conflict de interese. În calitate de primar, acesta a semnat macheta privind repartizarea personalului de recensământ, înaintată către Direcția Județeană de Statistică Dolj, în perioada efectuării recensământului populației și al locuințelor din România în anul 2011, recenzorul șef fiind soția sa.

 

Conform datelor ANI, ”soția persoanei evaluate a fost angajată printr-o convenție civilă de prestări servicii să desfășoare activități de recenzor șef în perioada 19 octombrie — 05 noiembrie 2011. Ca urmare a desfășurării acestei activități, soția sa a obținut venituri în cuantum de 756 Lei”.

 

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Băilești, Jud. Dolj, în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301, alin. (1) din Codul Penal al României.

 

Sursa foto: Cuvântul Libertății



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    476

    Ia uite, mă! Păi şi ce, dacă n-o fi găsit nicio altă persoană din Vârtop, calificată să fie recenzor-şef? Că şi recenzorii ăştia şefi, nu cresc aşa, pe toate drumurile! Ce era să facă săracu primar? Să stea comuna fără recenzor şef şi să-şi ţină nevasta nefolosită? Sunteţi chiar culmea! Plus că se vede pe faţa lui că e om cinstit!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4007

    Toti fac asta. Toti isi angajeaza rudele/neamurile..

    Erata: sau cel putin aproape toti

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.