Ana Maria Persu, nepoata vicelui CJ Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri

Ana Maria Persu, nepoata vicelui CJ Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri

406
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nepoţii vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu, sunt acuzaţi de procurorii DIICOT Craiova de deţinere şi trafic de droguri. Ana Maria Persu, 26 de ani, şi Dan Alexandru Persu, 25 de ani, sunt copiii lui Aurel Persu, fratele vicelui CJ, medic la Spitalul din Horezu, şi au fost luaţi prin surprindere de către poliţişti şi procurorii DIICOT vineri, 17 februarie, când aceştia au efectuat percheziţii domicilare la cei doi fraţi acasă.

“Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova efectuează cercetări faţă de învinuiţii Persu Ana Maria, în vârstă de 26 de ani, Persu Dan Alexandru, 25 de ani şi Mavrea Bogdan Nicolae, în vârstă de 23 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, prevăzută de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT Craiova.

Tot procurorii DIICOT Craiova au dat publicităţii faptul că au efectuat două percheziţii domiciliare în Craiova şi una în localitatea vâlceană Măldăreşti, ocazie cu care, acasă la Ana Maria Persu a fost descoperită cantitatea de aproximativ 500 de grame de cannabis, drogurile provenind dintr-o cultură ilegală aflată pe teritoriul judeţului Vâlcea. Drogurile erau destinate comercializarii pe raza municipiului Craiova.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu a recunoscut, în direct, la un post TV naţional faptul că cei doi îi sunt nepoţi şi nu este doar o coincidenţă de nume. În plus s-a arătat extrem de şocat de situaţie şi a menţionat că justiţia îşi va face datoria.

“Nu îi cred în stare de aşa ceva. Au primit o educaţie aleasă, mai ales că părintele lor este medic. Sincer sunt şocat şi familia mea trece prin momente foarte grele. Nu are legătură faptul că sunt vicepreşedinte cu drogurile. Ei sunt doi adulţi care vor fi judecaţi şi vor răspunde pentru faptele lor. Nu am mai văzut-o pe Ana Maria de un an, mai ales că ea trăieşte în Craiova. La Măldăreşti avem o casă părintească şi gospodăria fratelui meu. Nu prea văd unde au putut planta ei ce spuneti dumneavoastră. Rog să nu mai fie asociat numele meu cu acest caz.”, a declarat telefonic Dumitru Persu.

Solidar cu necazul vicelui CJ Vâlcea este şi preşedintele aceleiaşi instituţii care crede că este o înscenare pusă la cale de cineva care vrea să îi denigreze colegul de partid.

“Domnişoară, eu am vorbit cu domnul Persu şi mi-a spus că e şocat şi târât într-un scandal nevinovat. Mi-a spus că nu a mai văzut-o pe fată de un an de zile. Acum şi eu am nepoate în Craiova şi dacă ele fac ceva înseamnă că sunt eu vinovat? Se exagerează şi cred că cineva ori de la noi din partid ori de la adversari, adică PDL, îi vrea răul domnului Persu dar şi mie şi vrea să îl denigreze rău. Eu oricum vă mulţumesc că m-aţi sunat!”, a declarat Ion Cîlea, preşedintele CJ Vâlcea.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a învinuitei Persu Ana Maria şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea faţă de ceilalţi doi învinuiţi şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a învinuitei pentru o perioada de 29 de zile. Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Craiova, iar suportul informativ a fost asigurat de catre SRI.

Nepoţii vicepreşedintelui CJ Vâlcea, Dumitru Persu, acuzaţi de trafic de droguri

 

Sursa: http://radicaldedolj.info/



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    810

    Bun asa doar avea acoperire nu?

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    1013

    Deocamdata nu exista nicio legatura intre droguri si acest vicepresedinte Persu. Legatura de rudenie nu are nicio relevanta.

    Comentariu primit de mine pe rep. : mai i-a o carte de romana si invata !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.