Craiova: Circulație restricționată pe mai multe străzi, pe 27 și 28 iunie

Craiova: Circulație restricționată pe mai multe străzi, pe 27 și 28 iunie

970
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O parte dintre restricţiile temporare de circulaţie rutieră se impun în vederea desfăşurării manifestărilor din cadrul proiectului „Dansul ocupă strada”, organizat de Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021 în municipiul Craiova. Astfel, în perioada 27-28 iunie 2015, se vor institui unele restricţii temporare de circulaţie rutieră, după cum urmează:

  • În data de 27 iunie 2015, în intervalul orar 1930 – 2300, se va închide circulaţia rutieră în cart.Rovine – pe Str. Locomotivei, între intersecţiile cu Bd. Dacia şi Str. Basarabia;
  • În data de 28 iunie 2015, în intervalul orar 1930 – 2300, se va închide circulaţia rutieră în cart.Lăpuş- pe Str. Tehnicii între intersecţiile cu Cal. Bucuresti şi cu Str. Ion Ţuculescu.

 

Restricţia temporară și pentru Campionatele Naţionale de Ciclism Şosea

 

În data de 28.06.2015, în intervalul orar 0800-1800, se închide circulaţia rutieră pe Bd. Ştirbei Vodă, partea de carosabil destinată în prezent sensului de mers dinspre Ciupercă către Parcul Tineretului, tronsonul cuprins între intersecţia cu Bd. 1 Mai şi intersecţia cu str. Bucovăţ.

 

Circulaţia vehiculelor în ambele sensuri se va organiza, printr-o delimitare corespunzătoare a sensurilor, pe cealaltă parte a bulevardului.

 

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele de desfăşurare a competiţiei sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.