Dolj: Percheziții la societăți care ar fi vândut servicii supraevaluate unei instituții

Dolj: Percheziții la societăți care ar fi vândut servicii supraevaluate unei instituții

745
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiștii efectuează, la această oră, 12 percheziții în Dolj și alte trei județe, la persoane bănuite de evaziune fiscală și comercializarea de bunuri și servicii la prețuri supraevaluate. Sunt vizate 12 societăţi comerciale care, în perioada 2010 – 2013, ar fi vândut unei primării din Dolj, la preţuri supraevaluate, bunuri şi servicii.

 

Polițiștii din Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş efectuează 12 percheziții, în cele 4 județe, la persoane bănuite de infracţiuni în domeniul achizițiilor publice, evaziune fiscală şi spălare de bani. Din cercetări a reieșit că reprezentanții societăţilor implicate în tranzacţiile comerciale ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni fictive, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul statului.

 

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.