(Update) FOTO Coadă de mașini, de la Podari la Craiova. Și invers

(Update) FOTO Coadă de mașini, de la Podari la Craiova. Și invers

2.130
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Zeci de mașini au format, în această dimineață, cozi interminabile pe sensurile de mers dinspre și către Craiova și Podari, pe DN 56. Lucrările de reparații care se efectuează pe străzile din Bănie, către ieșirea din oraș pe E79, au făcut ca circulația să se desfășoare cu mare greutate. 

trafic

 

 

”Sunt aproximativ 15 km din Craiova până la Podari. 5 km din centru până la ieșirea din oraș și alți 10 până în Podari. Imaginați-vă că de acolo până aici este coadă. Se merge cu viteza melcului. În Craiova, au închis jumătate de stradă într-o parte, ca să o refacă, s-au oprit și s-au mutat pe o alta, în spatele parcului (Romanescu n.r.) pe unde se mai putea circula, ca să se apuce de reparații și pe ea. Așa au blocat tot, tot! Bătaie de joc mai mare nu am mai văzut!”, ne-a transmis un cititor odată cu fotografiile alăturate.

 

Pe tot traseul, nu am văzut nici măcar un echipaj de poliție sau măcar un singur polițist”, ne-a mai scris conducătorul auto.

 

screenshot.501

 

Update, ora 11:15: Șoferul care ne-a trimis fotografiile a revenit cu un nou mesaj. A ajuns de la Podari la Craiova după aproape două ore de mers, respectiv de la 9:20 la 11:10. 

 

 

Update, ora 11:40: Un alt craiovean, care ne-a trimis la rândul lui un nou set de fotografii, spune că în fiecare luni parcurge 10 km în 1:30 de minute. ”E incredibil așa ceva!”, ne-a scris cititorul.

 

În fiecare luni, traficul este, oricum, extrem de dificil, pe bulevardul din Romanești, când mulți dintre conducătorii auto se îndreaptă către Târgul săptămânal de la Făcăi.



6 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4311

    Lucrari facute fara cap de proasta calitate

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-10-2005
    Mesaje
    40

    Sa nu mai vorbim de bizonii care forteaza coloana. A trecut un echipaj de salvare si dupa el cinci smecheri s-au infipt dupa el. Dupa ce ca autoritatile sunt cum sunt, educatia participantilor la trafic lasa de dorit. Probabil sunt cei care au votat pentru o galeata.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4313

    Or fi avut toți câte un hamster mort în ambulanță..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    623
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Or fi avut toți câte un hamster mort în ambulanță..

    Singurele lucruri pe care le-au avut moarte e respectul fata de ceilalti participanti la trafic si bunul simt!

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    157

    Lasa ca e bine ca e camera de rovineta acolo aia e ok drumul nu exista dar camera aia acolo face toti banii in asa ceva se investeste nu in drumuri . Futu-va morti in gura de porci . cu drumurile voastre .

  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    72

    Am facut aproape 3ore ,nu se poate asa ceva.Bataie de joc,nimeni sa fluidizeze circulatia probabil ca nu aveau ce de ce sa mai stea in boscheti mervandu-se cu 5km/h.Sunt curios camera aia o fi prins pe cineva fara rovigneta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.