Trafic restricționat pentru partida CSU Craiova – Pandurii Tg.-Jiu

Trafic restricționat pentru partida CSU Craiova – Pandurii Tg.-Jiu

1.057
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că  în data de 26.09.2015, în intervalul orar 1500-2000, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:  

–   Str. Fântâna Popova;

–   Aleea Potelu;

–   Aleea 1 Potelu;

–   Aleea 3 Popova.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impunepentru desfăşurareapartidei de fotbal dintre echipele C.S. Universitatea Craiova şi  C.S. Pandurii Lignitul Tg.Jiu



4 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4469

    Eu nu inteleg de ce tot se restrictioneaza traficul. Vin la echipa asta zeci de mii de oameni? Are atatia suporteri fanatici echipa asta?..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1605

    Vorbeam acum o săptămână cu cineva, și conchisesem că Universitatea Craiova aia cu care țineam noi nu mai există de multă vreme.
    Dacă actuala CSU, nedrept numită și Craiolguța, deși câțiva acționari (importanți) sunt liberali și nu „tovarăși” de partid cu doamna primar, a primit la înființare în lot mulți jucători de la Juventus București și a putut intra în liga a II-a după ce s-a desființat CS Severin (fosta Gaz Metan Podari + CFR Craiova).

    Cealaltă „Universitatea” (inventată de Staicu și preluată de Mititelu) a apărut după ce Nețoiu a fugit cu tot lotul fostei Universitatea Craiova la Dinamo București, iar Staicu a preluat din mers o licență și a adus la Craiova lotul echipei FC Caracal (echipă care a fost pe rând: Electroputere Craiova, Extensiv Craiova și FC Caracal, echipă desființată între timp).

    Nici echipa lui G.C: Păunescu / Ilinca / Nețoiu nu mai era „Universitatea” originală, echipa mult iubită a Craiovei a murit în 1991 după ultimul titlu de campioană și nu știu dacă se va mai trezi din moarte.

    Deci Universitatea lui Mititelu este Electroputere Craiova, iar cea a lui Pavel Badea și compania este CFR Craiova (una din variantele sale, între timp CFR Craiova s-a reînscris în liga județeană, în seriile de juniori) + Juventus București (tot o variantă, Juventus București este în liga a III-a).

    --Optim
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4473

    De fapt si noi toti am murit in septembrie 2012. De fapt suntem doar niste proiectii intr-un univers holografic si nici macar nu ne dam seama ca suntem toti morti.. pff

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1606

    Mai exact pe 21 decembrie 2012.
    MOROIULE!

    --Optim

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.