Copilul care a dispărut în urmă cu șapte zile, căutat cu ajutorul...

Copilul care a dispărut în urmă cu șapte zile, căutat cu ajutorul câinilor de urmă

965
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Cristi, băiatul în vârstă de 14 ani, din comuna doljeană Cârna, care a dispărut în urmă cu șapte zile de acasă este căutat de jandarmii și polițiștii doljeni, însoțiți de câini special antrenați, aduși de la Sibiu. De când a fost dat dispărut, adolescentul este căutat continuu de familie și autorități.
caine
Copilul a dispărut de acasă pe data de 13 octombrie, iar de atunci este de negăsit. Băiatul a fost văzut ultima dată într-o zonă mlăștinoasă și plină de stufăriș. Polițiștii, jandarmii, dar și localnicii, îl caută de o săptămână pe Cristi, până acum fără niciun rezultat.
El va fi căutat, astăzi, și cu câinii de urmă de la Sibiu. Cristi are aproximativ 1.55 m înălţime, 65 de kilograme, constituție robustă, față ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.
Persoanele care pot da informații care să conducă la găsirea copilului de 14 ani sunt rugați să sune la numărul unic de urgență-112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.


3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4568

    Cainii de urma sunt o gluma. Pe timp de ploaie nu iau nicio urma. Sunt adusi doar ca sa dea bine la imagine gen: uite ce bine ne facem datoria.
    Apropo de ce de la Sibiu?… a ? Noi nu mai avem caini pe aici nu? S-au desfiintat a? Pacat..

    Probabil cainii au fost adusi sa miroase cadavrul dar nu sa il gaseasca in viata.. Cadavre pot mirosi.. urma.. slabe sanse sa o poata lua, mai ales dupa ce au trecut atatea zile si a fost umezeala si ploaie afara.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1345

    Au adus câini după 7 zile, pe ploaie? Tare de tot.
    Life is short, zice tricoul băiatului, dar nu e corect. Corect ar fi fost: Life in Oltenia is short & shitty.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4290

    poate il aduc pasii acasa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.