Craiova: Tânăr prins de jandarmi în C.N. ”Velovan” cu două cuțite asupra...

Craiova: Tânăr prins de jandarmi în C.N. ”Velovan” cu două cuțite asupra sa

1.329
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Tânărul, în vârstă de 17 ani, din București, a fost prins și scos de jandarmii de la Gruparea Mobilă Craiova din incinta Colegiului Național ”Ștefan Velovan”, unde venise ”să-și viziteze prietena” având asupra sa nu unul, ci două cuțite. Adolescentul le-a spus acestora că obiectele îi serveau special ca ”să-și apere iubita”.

Niște băiați au vrut să mă bată, când am venit la iubita mea, și le-am luat ca să mă apăr”, le-a declarat minorul jandarmilor. Întrebat de aceștia dacă nu știa că riscă să săvârșească o faptă ilegală având cele două cuțite asupra sa, băiatul a răspuns că știa, dar a vrut să se apere pe el și iubita sa.

Tânărul este acum acuzat de săvârșirea infracțiunii de port ilegal de obiecte periculoase în instituții publice. 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    839

    papagalu’ asta nu stie ca un box e mai eficient.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4650

    Păi și boxul e ilegal Acum să vedem și partea cealalta a situației. Să zicem spre exemplu că scoate unul cuțitu sau pistolul sau mai știu eu ce la tine pe strada ori prin altă parte…

    Tu ce faci? Cum te aperi? Suni la 112.. Pai da mori cu 112 în mână.. nici nu apucă să răspundă incompentenții ăia de operatori STS de la 112 că mori cu telefonu în mână..
    Eu sunt pățit. Da-ia vorbesc. Jandarmii au dreptatea lor dar dreptatea socială e alta.
    Trebuie să îți iei măsuri de precauție. Să stai în gardă. Oricând se poate întampla o nenorocire și atunci când vine 1 sau vin 2 pe tine.. nu sunt acolo jandarmii ori poliția să te salveze. Cred că ați priceput ce am vrut să zic.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3300

    nu i ajungea unul

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4653

    Probabil unul era de rezerva. Se vede ca avea lama tocita Legea e proasta. In astfel de situatii se foloseste prezumtia de vinovatie.. asa ceva nu exista… Bine, a intrat cu cutitele in liceu.. dar si daca era luat de pe strada tot soarta asta o avea..

    Inca o data, din punctul meu de vedere legea e proasta. In eventualitatea in care cineva atenteaza la viata ta nu ai cum sa te aperi. Jandarmii si Politia nu te apara.. eventual te transporta la morga.. cu masina ).. situatie tragi-comica dar adevarata.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.