Craiova: Un polițist aflat în timpul liber a găsit un portmoneu și...

Craiova: Un polițist aflat în timpul liber a găsit un portmoneu și l-a predat colegilor

3.409
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Agentul șef adjunct de poliție Costel Mîndrilă (foto), de 38 de ani, din Craiova – șeful Postului de Poliție Șimnicu de Sus a găsit, luni, în timp ce se deplasa în zona pieţei ”Eroilor” din cartierul Valea Roşie, pe strada H. Coandă, pe carosabil, un portmoneu în care se aflau bani – 100 de lei şi 50 euro – şi acte personale, documentele fiind aruncate pe jos, în mijlocul părții carosabile.
Polițistul a mers cu obiectul găsit în care se găseau și acte, emise pe numele lui Ion Oprică, de 63 de ani, din Craiova, și s-a deplasat la sediul Secției 3 Poliție, unitate de poliție apropiată de domiciliul persoanei care l-a pierdut, iar colegii l-au identificat pe craiovean, astfel fiindu-i restituite documentele și banii pierduți.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, nu este prima dată când polițistul se întâlnește cu o astfel de situație, chiar anul trecut, în parcarea de la domiciliu, a găsit aproximativ 600 de lei căzuți lângă un autoturism. De această dată și-a dat seama că este vorba de banii unui vecin pe care l-a contactat și i-a înapoiat suma de bani.
Comanda inspectoratului l-a felicitat pe polițist, totodată fiind de părere că un astfel de gest ar trebui să fie unul de normalitate din partea tuturor politistilor si cetatenilor.


2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    600

    sa traiesti Costele . . . . felicitari.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4652

    Sa traiesti Costele

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.