Update (Video/Foto): Aici e Craiova!

Update (Video/Foto): Aici e Craiova!

891
18
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Poze actualizate, video și informații cu traseele și acțiunile manifestanților puteți urmări pe Pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/craiovaforum/

Ora: 22.15 Protestatarii au plecat acasa

 

Ora 21:20: Manifestările din Craiova par să se apropie de final. Rând pe rând oamenii au început să părăsească cea mai mare piață publică din oraș. Numărul protestatarilor din Bănie a fost, în această seară, de circa 400 de persoane.

 

Ora 20:50: Jumătate dintre manifestanți au rămas în Piața Prefecturii, iar restul a plecat pe Calea Unirii, către ”New York”. Cei care au rămas scandează în continuare mesaje împotriva clasei politice, dar și îndemnuri către concetățeni, de a ieși în stradă: ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, ”Și corupții la pușcărie”, ”Nu stați la balcoane, că muriți de foame”

 

Ora 20:30: Masa de oameni din Piața Prefecturii vrea să se deplaseze spre Primăria Craiova, însă forțele de ordine au făcut scut pe lângă protestatari.

proteste 3

 

 

piata 6Ora 19:00: Grupuri restrânse de oameni încep să-și facă apariția în Piața ”Mihai Viteazul” din Craiova, pentru a doua seară consecutiv. Deopotrivă se află aici și echipaje de jandarmi. 



18 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1443

    Sa se dastrame si PARAZITUL-SOCIAL sub numele de Biserica Ortodoxa Romana ! Sa intre si ea in subortinea statului iar fondurile acesteia sa fie confiscate si folosite in scopuri umanitare sau de infrastructura a spitalelor. Sa poata sa se traga la raspundere o institutie ce refuza sa-ti ingroape mortii daca nu-i platasti…sub pretextul ca sunt „intermediarii Lui Dumnezeu ” ! Poate ca nu o sa rezolvam toate problemele cu manifestatiile astea…dar sper din tot sufletul sa fie rezolvate cele ce distrug cel mai rau Poporul Roman !

  2. #2
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1420

    Cred că ăia cu ”toți sunt aceeași mizerie” sunt trimiși de mititelu
    Hai să plecăm, dacă-s toți la fel. Să-i lăsăm to pe ăștia, că ce rost mai are…Haha, tare faza.

  3. #3
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1421
    Citat Mesaj initiat de VeNNoMM
    Sa se dastrame si PARAZITUL-SOCIAL sub numele de Biserica Ortodoxa Romana ! Sa intre si ea in subortinea statului iar fondurile acesteia sa fie confiscate si folosite in scopuri umanitare sau de infrastructura a spitalelor. Sa poata sa se traga la raspundere o institutie ce refuza sa-ti ingroape mortii daca nu-i platasti…sub pretextul ca sunt „intermediarii Lui Dumnezeu ” ! Poate ca nu o sa rezolvam toate problemele cu manifestatiile astea…dar sper din tot sufletul sa fie rezolvate cele ce distrug cel mai rau Poporul Roman !

    Pretene, lasă astea…Nu vezi că sunt grupuri trimise în piață ca să compromită orice? O să fie manifestație adevărată atunci când n-o să fie lăsați galeriștii să se amestece printre oamenii de bunăcredință.
    Galeria e folosită de pe vremea lui Ilici ca să distrugă manifestațiile. Asta e dovada că sri-iști și polițiștii de la noi sunt tot niște curve ordinare, niște interlopi jegoși.
    Tot grupuri din astea erau folosite și în 90 și la ”demonstrațiile” pesediste din iarna aia..acum 2 ani sau când au fost..De erau pensionarii ăia turnători prin piață, țuicarii fără treabă, curioși și …Galeriiaaaa
    au banerele astea stupide, ciudate. Și prin București le-am văzut = aceleași. Ca să creeze impresia de absurd, să creeze confuzie, gen jos toți! Ca să zică lumea din țară că lasă, băă, că ăștia sunt nebuni.
    Sunt multe șmecherii securiste. Poți să scrii toată noaptea .
    Pa. e Oltenia, oricum. Care nu contează (un târg și niște sate jegoase).

  4. #4

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22799

    Ca deobicei in piata au fost si uni care erau rau intentionati

    La un momentdat au inceput sa injure niste specimene la greu pe cei care se purtau civilizat
    Dar asa se intampla la #craiova
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12193458_1077707985573256_833278745735385380_n.jpg?oh=e4db161e14f67a04afd690bb63d61366&oe=56C97D2A

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4651

    Fiți cu băgare de seama. Atât la București cât din ce văd și pe la noi.. pe aici pe la țară sunt manipulatori ordinari. Lumea e proastă, pune botul la orice. Sub impulsul situației și a nervilor oamenii se lasă ușor manipulați. Va jucați cu focul. Uitați-vă ce se întamplă în Ucraina .. Moldova.. pe aici pe langă noi. NImic nu este întamplător. Incendiul din Colectiv nu a fost întamplător. În incendiul din Colectiv au murit mai mulți oameni fața de ce au dat ei pe media.. 32 de persoane decedate mi se pare o glumă proastă. Au murit peste 50 de persoane. Probabil mulți din ei sunt prin saci congelați săracii. Eu nu am încredere în autoritățile române și în ce declară ele. A fost mâna lu *Satan* și văd că *Satan* își bagă coada în continuare în România. Noi nu avem nevoie în momentul ăsta de instabilitate economică și mai ales socială, oricât de mult aș urî eu PSD și pe Ponta și pe Dragnea.. ȘI pe Oprea, etc..

    Voi vreți să ardă toată țara în focurile haosului.. ?? Stați liniștiti că nu se va schimba nimic, cel puțin nu în modul ăsta. E imposibil să schimbi un întreg sistem din temelii.

    Nu puneți botul la ce spun unii oameni mai vocali. fie ei șefi de galerii sau oameni care par a avea inițiativa. Mulți dintre ei lucrează sub acoperire. Nu mai puneți botul la ce spun ONG urile care zic că sunt așa zișii reprezentanți ai societății civile. Sunt pe cont propriu pe stradă.

    Curios cum diverși reprezentanți ai organizațiilor satanice vor să distrugă BOR..
    Pe mine mă doare în 14 atât de organizațiile oculte cât și de BOR fiindcă nu-mi place nici prostituția, nici drogangeala, nici anarhia.. și nici moaște nu pup.

    La fel mă doare în 14 de PSD, De PNL și de Johannis.. Din punctul meu de vedere nici Johannis nu e Mesia pe pâmânt.. Din păcate am ales răul cel mai mic. Putea să facă mult mai multe ca Președinte.. Din păcate tot în cârdășie cu toți sunt.

    Eu am fost la SIbiu în anul în care era capitala culturală europeană. Închisese nu știu ce stradă pe care am ajuns cu mașina. Oamenii ăia de acolo erau nemulțumiți că le închisese strada că revendicase cineva spațiul pe care era strada.. O străduță mică dar care făcea legătura între 2 alte străduțe. Pe mine m-a băgat GPS pe ea dar…. nu mai era strada.. era blocată..

    Erau oameni la sibiu din carterul ăla care îl înjurau pe neamț.. cum o înjurăm noi pe olga..

    Sfatul meu: Să nu vă lăsați manipulați, indiferent pe cine simpatizați. Gândiți-vă că ceea ce este prea frumos să fie adevărat de cele mai multe ori așa este. Johannis probabil o să vă dezamăgească și ăsta pe cei care aveți încredere în el… fiindcă din ce mi-am dat eu seama și ăsta este o marionetă. Suntem conduși , așadar pe lângă incompetenți și corupți penali și de … păpuși pe ața.. din păcate.

    Mai vă spun un lucru: Eu la Craiova am văzut pe stradă… dealeri , handicapați, copii retardați și șoimăniți. Aveți grijă cum o ardeți și pe lângă cine stați. Probabil ăștia au ieșit în stradă .. să-și revendice dreptul de a-și da note singuri în catalog.. alții vor shaorma gratis.. unii să o legalizeze pe .. Jana.. Numa’ bine !..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  6. #6
    Spammer
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1444

    „Este o natiune unita !!!” atunci cand pleaca Ponta si Oprea / „Este o inscenare !!!” atunci cand se insista sa se duca treaba pana la capat si sa plece toti indiferent de apartenenta politica !!! A dracu INTEGRITATEA asta romaneasca !!! Hai sa renuntam toti sa ne exercitam dreptul la libera exprimare si sa luptam pentru o tara mai buna…ca a auzit unul cand zicea altul cum ca-ar fi auzit de la al treilea ca ” Mititelu si Becali sunt protagonistii acestei revolte a Poporului Roman !!! ” … Vai de capul nostru !!! Suntem departe de a realiza ceva ca vocea a poporului…cand in a III-a zi apar speculatii si abandonuri nejustificate cand „gata am scapat de PeSeDe-isti”. O totala irosinta de timp daca tara asta se multumeste „cu atat” !!!

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4654

    În următorii ani nu o să se schimbe nimic fiindcă din păcate țara asta duce lipsă de oameni corecți și cerebrali. Sunt fel și fel de specimene.așa ziși cetățeni. Vine mâine Olga de prin Italia.. ia să vedeți cum da ordine la jandarmi și la poliție să vă disperseze… dacă mai ieșiti prin fața primăriei.

    Jocurile sunt deja făcute. Anticipate nu or să se facă. Are grija Johannis de asta. Acum cei ce l-au votat și au crezut în el o să-i vadă adevărata față de sub mască. O să fie alt guvern dar aceeași oameni.. altă marie cu aceeași pălărie.. din păcate. Puteți să vă dați foc în Piața Mihai Viteazu că oricum ce zic eu se va întampla.. fix nimic.. Postul va râmâne.. mai vorbim prin 2016 pe acest subiect.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  8. #8
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1422
    Citat Mesaj initiat de VeNNoMM
    „Este o natiune unita !!!” atunci cand pleaca Ponta si Oprea / „Este o inscenare !!!” atunci cand se insista sa se duca treaba pana la capat si sa plece toti indiferent de apartenenta politica !!! A dracu INTEGRITATEA asta romaneasca !!! Hai sa renuntam toti sa ne exercitam dreptul la libera exprimare si sa luptam pentru o tara mai buna…ca a auzit unul cand zicea altul cum ca-ar fi auzit de la al treilea ca ” Mititelu si Becali sunt protagonistii acestei revolte a Poporului Roman !!! ” … Vai de capul nostru !!! Suntem departe de a realiza ceva ca vocea a poporului…cand in a III-a zi apar speculatii si abandonuri nejustificate cand „gata am scapat de PeSeDe-isti”. O totala irosinta de timp daca tara asta se multumeste „cu atat” !!!

    Nu amesteca ce am zis eu cu ce a zis Koss. Koss mai prinde radioul uneori

  9. #9
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1423
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    Ca deobicei in piata au fost si uni care erau rau intentionati

    La un momentdat au inceput sa injure niste specimene la greu pe cei care se purtau civilizat
    Dar asa se intampla la #craiova
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12193458_1077707985573256_833278745735385380_n.jpg?oh=e4db161e14f67a04afd690bb63d61366&oe=56C97D2A

    Nu știu ce-i cu poza, dar referitor la cei dubioși îți spun că am fost prin piețele din țara asta din 89 încoace și cunosc metodele securiste de manipulare, aruncare în derizoriu, deturnare etc ca pe buzunarele mele.
    Nimic nu e întâmplător. Îți dai seama că, mai ales la Craiova, se uită lumea (care și-așa are creierii destul de atrofiați) și vede galeria prin piață, fețe dubioase, diverși ciorditori, ciripitori de-ai milițienilor și nu mai vine mai nimeni.
    Cunosc orașul ăsta ca pe buzunarele mele și mi-e silă de el. Cunosc lumea, mai ales cum merge ”treaba” și , crede-mă, Craiova de acum nu diferă prea mult de Craiova anilor 80. Dacă se vede altceva e doar o iluzie. Nu mai am nicio treabă cu orașul ăsta, doar legătura cu părinții. Bineînțeles că încet, încet mă mut către vest. Nu-mi plac oamenii, caracterul lor, hoția. Procentul celor de treabă e foarte mic și ce contează e că nici nu sunt puși unde trebuie. E o lume cu susul în jos.
    Asta e. Cui îi place…Succes.
    Toate instituțiile sunt supercorupte și cam toți oltenii visează numai la hoții. …..ETC
    Asta e. N-am văzut nicăieri pe unde am fost atâta hoție ca pe aici., de la judecător la profesor universitar. De la gicu până la patron.
    Excepțiile? Prea puțin.
    A, apropo de mititel. 99% e ciripitor de pe vremuri și alte alea .

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4656

    Craiova e plină de sifoane.. E bun Șprițu aici la noi.. Avem sifonu-n sange.. probabil am fost nascuți la șpriț.. Păziți-vă spatele fiindcă cel mai probabil o să mai urmeze evenimente tragice în următoarea perioadă.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  11. #11
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1424
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Craiova e plină de sifoane.. E bun Șprițu aici la noi.. Avem sifonu-n sange.. probabil am fost nascuți la șpriț.. Păziți-vă spatele fiindcă cel mai probabil o să mai urmeze evenimente tragice în următoarea perioadă.

    Băăăăă, n-are cum să dizolve Iohannis parlamentul ăla de penali. N-are cum.
    Nani….

  12. #12

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22800
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    Ca deobicei in piata au fost si uni care erau rau intentionati

    La un momentdat au inceput sa injure niste specimene la greu pe cei care se purtau civilizat
    Dar asa se intampla la #craiova
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12193458_1077707985573256_833278745735385380_n.jpg?oh=e4db161e14f67a04afd690bb63d61366&oe=56C97D2A

    Nu știu ce-i cu poza, dar referitor la cei dubioși îți spun că am fost prin piețele din țara asta din 89 încoace și cunosc metodele securiste de manipulare, aruncare în derizoriu, deturnare etc ca pe buzunarele mele.
    Nimic nu e întâmplător. Îți dai seama că, mai ales la Craiova, se uită lumea (care și-așa are creierii destul de atrofiați) și vede galeria prin piață, fețe dubioase, diverși ciorditori, ciripitori de-ai milițienilor și nu mai vine mai nimeni.
    Cunosc orașul ăsta ca pe buzunarele mele și mi-e silă de el. Cunosc lumea, mai ales cum merge ”treaba” și , crede-mă, Craiova de acum nu diferă prea mult de Craiova anilor 80. Dacă se vede altceva e doar o iluzie. Nu mai am nicio treabă cu orașul ăsta, doar legătura cu părinții. Bineînțeles că încet, încet mă mut către vest. Nu-mi plac oamenii, caracterul lor, hoția. Procentul celor de treabă e foarte mic și ce contează e că nici nu sunt puși unde trebuie. E o lume cu susul în jos.
    Asta e. Cui îi place…Succes.
    Toate instituțiile sunt supercorupte și cam toți oltenii visează numai la hoții. …..ETC
    Asta e. N-am văzut nicăieri pe unde am fost atâta hoție ca pe aici., de la judecător la profesor universitar. De la gicu până la patron.
    Excepțiile? Prea puțin.
    A, apropo de mititel. 99% e ciripitor de pe vremuri și alte alea .

    astia erau cei care injurau pe oricine, niste jeguri

  13. #13
    De-al casei
    Data de inscriere
     27-12-2007
    Mesaje
    262

    Toata tara asta e plina de prostime, iar toate protestele astea vor destabiliza si mai mult situatia de rahat in care oricum ne aflam deoarece 50% din cei care au iesit sa protesteze, sau mai bine zis sa vada si ei ce e pe acolo si sa manance seminte, sunt inculti, analfabeti, copii care habar nu au ce se intampla sau oameni care striga ce zic restul, indiferent daca este de acord sau nu. Toata tara s-a bucurat ca a iesit Iohannis presedinte, ura ura, dar se pare ca acum aproape toti cei care l-au votat zic ca e o marioneta, dar totusi e mai bine ca a iesit el presedinte cu toate ca nu face nimic, nici macar nu stie sa vorbeasca !
    Scopul suprem al tarii a fost atins -> jos Ponta, dar ce urmeaza acum? E simplu, va veni altcineva care iarasi nu va realiza nimic pentru popor, iar pe la colturi o sa se inceapa sa se auda ca era mai bine cu Ponta. Ideea e ca degeaba incearca cateva mii de persoane (intregi la minte si care stiu ce vor) sa iasa in strada, daca printre ei se afla un numar dublu de inculti care habar nu au ce se intampla cu ei.

    Dream as if you'll live forever,Live as if you'll die today.
  14. #14
    Junior
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    79

    IERI NU SE MAI VORBEA DE BORAVERE-3MLD e.N-ARE NIMENI COHONES SA SE IA DE BISERICA.VAI DE MAMA NOASTRA!

  15. #15
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8593

    Speram la mai mult aseara , probabil lumea a fost dezgustata de incidentele din prima seara si nu a mai venit . Sau poate ma insel eu …

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  16. #16
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1426
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    Citat Mesaj initiat de @#I
    [quote=FREAKTUNING]Ca deobicei in piata au fost si uni care erau rau intentionati

    La un momentdat au inceput sa injure niste specimene la greu pe cei care se purtau civilizat
    Dar asa se intampla la #craiova
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12193458_1077707985573256_833278745735385380_n.jpg?oh=e4db161e14f67a04afd690bb63d61366&oe=56C97D2A

    astia erau cei care injurau pe oricine, niste jeguri

    Trebuia să cheme cineva jandarmu’.

  17. #17
    Junior
    Data de inscriere
     18-11-2006
    Mesaje
    51
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    Ca deobicei in piata au fost si uni care erau rau intentionati

    La un momentdat au inceput sa injure niste specimene la greu pe cei care se purtau civilizat
    Dar asa se intampla la #craiova
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12193458_1077707985573256_833278745735385380_n.jpg?oh=e4db161e14f67a04afd690bb63d61366&oe=56C97D2A

    Nu știu ce-i cu poza, dar referitor la cei dubioși îți spun că am fost prin piețele din țara asta din 89 încoace și cunosc metodele securiste de manipulare, aruncare în derizoriu, deturnare etc ca pe buzunarele mele.
    Nimic nu e întâmplător. Îți dai seama că, mai ales la Craiova, se uită lumea (care și-așa are creierii destul de atrofiați) și vede galeria prin piață, fețe dubioase, diverși ciorditori, ciripitori de-ai milițienilor și nu mai vine mai nimeni.
    Cunosc orașul ăsta ca pe buzunarele mele și mi-e silă de el. Cunosc lumea, mai ales cum merge ”treaba” și , crede-mă, Craiova de acum nu diferă prea mult de Craiova anilor 80. Dacă se vede altceva e doar o iluzie. Nu mai am nicio treabă cu orașul ăsta, doar legătura cu părinții. Bineînțeles că încet, încet mă mut către vest. Nu-mi plac oamenii, caracterul lor, hoția. Procentul celor de treabă e foarte mic și ce contează e că nici nu sunt puși unde trebuie. E o lume cu susul în jos.
    Asta e. Cui îi place…Succes.
    Toate instituțiile sunt supercorupte și cam toți oltenii visează numai la hoții. …..ETC
    Asta e. N-am văzut nicăieri pe unde am fost atâta hoție ca pe aici., de la judecător la profesor universitar. De la gicu până la patron.
    Excepțiile? Prea puțin.
    A, apropo de mititel. 99% e ciripitor de pe vremuri și alte alea .

    astia erau cei care injurau pe oricine, niste jeguri

    Cine ma, mucosii aia? Vorbesti serios? Si nu le-a rupt nimeni capul? Sau ai pus poza gresita…?

  18. #18
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1432
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Speram la mai mult aseara , probabil lumea a fost dezgustata de incidentele din prima seara si nu a mai venit . Sau poate ma insel eu …

    Dar ai TUPEU! Protestatarii din toată țara vă cer VOUĂ, CELOR CARE LUCRAȚI ÎN PRIMĂRIE, SĂ PLECAȚI!
    E fantastic cât TUPEU poți avea ca să poți spune TU, din primăria aia infectă, că tu ești cu protestatarii! Cine te-a învățat să faci mizerii din astea? Olga, Ponta? Cum ești tu cu protestatarii, când voi sunteți numiți pe pile, când voi aveți diplome false, când voi reprezentați tot ce e mai rău , ce e mai corupt în țara asta?!
    Când VOI umpleți forumul cu mizerie și înjurături subumane și reacționați violent la fiecare postare a oricărui user care critică sistemul corupt care domnește , normal, și la Craiova?
    Și reacționați violent tocmai pentru că vă simțiți amenințați de LEGE și nu vreți SĂ PLECAȚI DIN CAUZA LĂCOMIEI VOASTRE SUBUMANE?
    Ai TUPEU, dar nu e de mirare! BAGĂ-N TINE BANII ĂIA MÂNJIȚI CU SÂNGELE CELUI CARE A MURIT ÎN 1989 PENTRU O LUME MAI BUNĂ, DAR CARE A DAT NAȘTERE LA MONȘTRI, LA VIPERE CRESCUTE LA SÂN, CARE-ȘI MUȘCĂ PROPRII PĂRINȚI MORȚI .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.