Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

727
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 19 februarie a.c.,în jurul orei 11.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Filiaşi aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe O.CONSTANTIN, 31 de ani, din comuna Braloştiţa în timp ce conducea o autoutilitara având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie expirată, autoturismul fiind neînmatriculat în circulaţie.

Pe numele conducătorului auto poliţiştii doljeni au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

În noaptea de 19/20.02.2012 ,în jurul orei 02:00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6  Poliţie Giubega l-a depistat în trafic pe T.DANIEL,  35 de ani, din comuna Cioroiaşi în timp ce conducea un autoturism  fiind sub influenţa băuturilor  alcoolice.

T.DANIEL a fost  testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare  de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la Spitalul Municipal Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal conform OUG 195/2002R.

La data de 19.02.2012, ora 16.30, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat A.RĂZVAN, 30 de ani, din Craiova.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că avea permisul de conducere suspendat, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, ora 20.30, poliţişti ai Secției 6 Poliție în  timp ce efectua serviciul de patrulare, pe strada Calea Brezei, au oprit pentru control un autoturism condus de C.ROBERT, 33 de ani, din Craiova.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată.

Pe numele lui C.ROBERT s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  neînmatriculat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.