Șefii Curții de Apel Craiova, Tribunalului Mehedinți și un judecător, anchetați disciplinar

Șefii Curții de Apel Craiova, Tribunalului Mehedinți și un judecător, anchetați disciplinar

1.276
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mihaela Elisabeta Cotora, președintele Curții de Apel Craiova, Constantin Iriza, judecător la Curtea de Apel Craiova și Corneliu Popescu, președintele Tribunalului Mehedinți sunt anchetați disciplinar de inspectorii judiciari din cadrul Direcției de inspecție judiciară pentru judecători după ce au încercat să afle cine sunt și să-i influențeze pe membrii comisiei de examinare a concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor.

 

În motivarea acțiunii disciplinare s-a reținut că judecătorul Mihaela Elisabeta Cotora a manifestat interes în aflarea componenței comisiei de examinare a concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor și a întreprins demersuri succesive în vederea influențării membrilor acesteia.

 

La rândul lor, judecătorii Constantin Iriza și Corneliu Popescu, fiind în relații de subordonare față de președintele Curții de Apel Craiova  Mihaela Cotora, și în scopul favorizării candidaților agreați de acesta, au intervenit și le-au sugerat direct membrilor comisiei de examinare cine să fie aceștia.

 

Acțiunea disciplinară a fost înaintată Secției pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la răspunderea judecătorului în cauză. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1435

    Mafioții ăștia vor fi certați de inspecția judiciară! Ce tare faza!
    Interlopii ăștia aranjează TOT ce vor pe la instanțe, sunt superinfractori, iar inspecția analizează cum să-i certe!!!
    Dar DNA nu zice nimic?! SRI?! Or s-au supărat că nu au primit și ei ceva?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.