Solomon: Peste 67.000 de mii de pensionari din Craiova, vor merge gratuit...

Solomon: Peste 67.000 de mii de pensionari din Craiova, vor merge gratuit cu mijloacele de transport în comun

335
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Am ținut cont de numeroasele solicitări venite din partea pensionarilor craioveni și, așa cum am spus în repetate rânduri, am făcut-o numai după ce am găsit cadrul legal, dar și condițiile financiare care să permită luarea unei astfel de decizii. Nu era de dorit să aducem pierderi și mai mari la Regia de transport, ci să găsim soluția prin care bugetul asigurat de Consiliul Local să poată permite și includerea acestor facilități. Mă bucur că am găsit aceste soluții și că peste 67.000 de mii de pensionari din Craiova, care au muncit pentru acest oraș, vor merge gratuit cu mijloacele de transport în comun, ori vor plăti doar jumătate din contravaloarea abonamentului”, a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.



12 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     11-02-2009
    Mesaje
    113

    foarte tare,pai si copiii ?

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Locatie
     pe unde apuc
    Mesaje
    101

    Perfect, o sa ajungem sa mergem pe autobuz, doar ca ”tinerii batrani” sa stea la caldurica si sa se plimbe cu ”busul”.

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    24

    In bucuresti studentii au abonamentu teoretic gratuit si mai e si pe toate rutele. La noi e 2 lei biletu (bucuresti-1.3) , abonamentu 40 de lei pe O SINGURA ruta si iti restituie jumatate . Lasa sa se duca batranii la gara sa cumpere ceapa(in cel mai bun lucru , in general doar se plimba) ca studentii pleaca in alte orase si-asa…

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     29-07-2010
    Locatie
     Behind you..
    Mesaje
    57

    Putea mai bine sa faca reducere de 50% si pentru pensionari si pentru elevi si studenti si asa impaca si capra si varza….

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Mesaje
    8006

    Alergatura dupa voturi!

  6. #6
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    817

    iar se umplu autobuzele de bosorosi elevii si studentii au venituri astea nu conteaza pensionarii saracii nu au,Sa nu se inteleaga gresit nu am nimic cu oensionarii dar elevii nu voteaza studentii nu prea se duc dar batranii se duc mi-i se pare mai mult cu iz electoral

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-01-2010
    Mesaje
    0

    A inceput campania electorala ….

  8. #8
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2006
    Mesaje
    659

    A tintit exact pe cei care voteaza.

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-12-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    7

    Mda, sincer nu am nimic cu ei (nr. pensionarii) , daaar sa stea acasa la orele de varf ca si asa sunt pline pana la refuz autobuzele mai ales cele de talie mica si media. Vad dimineata cand ma duc la facultate oameni care coboara la piata ( la gara ) doar pentru a face piata si asta la ora 7:30. Oare se goleste piata pana la 10?

    PS : sa dea reducere la studenti si elevi sau daca nu macar sa mai adauge 1 linie, 2 mai ales ca centrul este izolat si trebuie cel putin cu tramvaiul sa ocolesti pe la gara.

  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-03-2009
    Mesaje
    31

    lasati nu va mai certati pe aici in legatura cu noi elevii…nu avem inca 18 ani sa votam si ne ajung si cei 42 lei nu?)

  11. #11
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    555

    Si uite asa in Romania se practica, de catre pretendentii la vreun scaun bine pozitionat, invrajbirea categoriilor sociale. De data asta primarul penal reuseste sa invrajbeasca tinerii cu batranii.

    Daca pensionarii nu-s bine priviti cand circula cu autobuzul (ce daca doar se plimba? care-i problema?), ei nu sunt priviti bine nici in trafic atunci cand isi plimba vechea Dacie si-l incurca pe tanarul sofer sportiv ce vrea sa-si demonstreze barbatia cine stie carei fatuce de pe trotuar. Deci, fratilor, ori il legam cu lant de calorifer in casa, ori ii impuscam, sa nu se mai chinuie.

    Ca-s putine, vechi si puturoase mijloacele de transport in comun nu-s de vina nici batranii nici elevii sau studentii. Ca strazile sunt stramte, neamenajate si fara locuri de parcare intr-un oras ce se vrea european, din nou, nu-s devina nici tinerii nici batranii. Ca se cheltuiesc bani pe asfaltari facute toamna tarziu ca sa fie reasfaltate dupa dezghet, din nou, nu-s de vina nici batranii si nici tinerii; ca se cheltuiesc bani aiurea pe tot felul de evenimente festiviste fara nici o legatura cu urbea noastra… dar nu mai continui.

    Se pare ca asta e politica suspusilor: prin minuscule favoruri facute unei categorii de populatie sa produca vrajba pentru ocolirea subiectelor cu adevarat importante pentru oras sau comunitate.

    Primarului ii doresc viata lunga (la puscarie).

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  12. #12
    Oldtimer
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    1017

    Faliment total. Nebunie.
    Parasiti nava !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.