Moș Crăciunii au dat pedală prin Craiova

Moș Crăciunii au dat pedală prin Craiova

972
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Moş Crăciun a venit în Craiova mai devreme și nu oricum ci pe… bicicletă. Și n-a fost unul, ci o întreagă gașcă, însoțiți și de patru Crăciunițe. Moșii au împărțit copiilor dulciuri, iar cu cei mari au făcut poze.

Moș Crăciunii pe biciclete au stârnit interesul copiilor, dar și al celor mari. Micuții au rămas cu gura căscată când au dat nas în nas cu atâția moși. Dulciurile i-au făcut să uite repede de reni sau sanie, iar cei mai îndrăzneți le-au spus și o poezie inediților moși. „Pentru noi e deja tradiție să ieșim cu bicicletele și să dăruim copiilor dulciuri. Încercăm ca în fiecare an să atragem cât mai mulți participanți. Le dăm bomboane copiilor, dar le spunem și că trebuie să facă sport”, a declarat Claiudiu Meleandră, organizator.

Ideea aparţine comunităţii de bicicliști „Dau pedală”, care de cinci ani, în pragul Crăciunului, dă o tură prin oraș și îi face fericiți pe copii. Ca în fiecare an, au strâns bani pentru a-i face pe cei mai puțin norocoși fericiți. Anul acesta, “Moș tură a dăruit Crăciunul” elevilor Liceului Tehnologic Special “Beethoven”. 24 de tineri cu nevoi speciale au primit cadouri din partea moșilor cicliști dar și materiale pentru a-și face singuri globuri și ornamente de Crăciun.



4 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4954

    Da-ti-o naiba de zapada. M-am saturat de zapada.. Sper ca anul asta sa nu fie asa de multa zapada.. Si conform prognozei meteo in Romania de Craciun si de Anul nou.. o sa fie nema zapada

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3

    Oltenii au distactia in singe…stiu sa fie fericiti.La multi ani Craiova..
    La multi ani olteni!!!

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3433

    Da,urat fara zăpada in Decembrie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.