A gonit cu 100 de km/h spre moarte

A gonit cu 100 de km/h spre moarte

2.064
42
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,00)

Decizie macarbă luată de un tânăr din Craiova după o ceartă cu părinții. Claudiu Manafu a cerut sprijin familiei pentru a pleca în străinătate. De supărare că a fost refuzat, tânărul în vârstă de 30 de ani a intrat cu mașina cu o viteză de peste 100 km/h într-un copac. În urma impactului autoturismul a luat foc, iar tânărul a murit pe loc. “În această dimineață, bărbatul a plecat de la domiciliu fără a anunţa membrii familiei, şi a transmis un mesaj pe telefonul mobil în care a menţionat că se va sinucide. La locul accidentului polițiștii care efectuau cercetarea nu au identificat urme de frânare sau derapaj, în cauză fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 



42 COMENTARII

  1. #41
    Oldtimer
    Data de inscriere
     01-12-2005
    Mesaje
    1237
    Citat Mesaj initiat de crissu.criss
    nici nu prinde 100 km/h tigaia aia…

    Am avut o tigaie din aia si atingea si 160 de km/h.

  2. #42
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-02-2020
    Mesaje
    0

    Better by far to depict in an available way (which doesn’t imply that you ought to patronize the peruser) what the examination has revealed and to incorporate as it were the most relevant figures as proof of your discoveries.
    by: https://articleoftheweek.com/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.