Richard Clayderman sărbătorește femeia la Craiova

Richard Clayderman sărbătorește femeia la Craiova

3.052
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Richard Clayderman concertează, pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova. Artistul, intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din lume”, a pregătit un concert special pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii. Intitulat “Ballade pour Elle”, spectacolul va avea un playlist conceput special pentru a celebra doamnele și domnișoarele. Biletele s-au pus deja în vânzare cu prețuri cuprinse între 50 și 300 de lei și pot fi achiziționate de la Sala Polivalentă, Teatrul Național “Marin Sorescu” sau online de pe site-urile www.bilete.rowww.myticket.ro sau www.eventim.ro.

 

Richard și-a început cariera la 23 de ani, când a înregistrat “Ballade pour Adelline”, care a avut un succes imediat şi răsunător. Celebra piesă s-a vândut în 22 de milioane de exemplare, în 38 de ţări. Promotor al unui stil aparte, „New Romantic”, Richard Clayderman a înregistrat vânzări mondiale record, care însumează aproximativ 90 de milioane de discuri şi are un palmares de 267 de Discuri de Aur şi 70 de Platină.



3 COMENTARII

  1. #1

    Deci Clayderman este adevaratul motiv pentru care tovarasa primar nu a dorit desfasurarea Cupei Davis la Craiova! Tovarasele membre de partid PSD trebuie sarbatorite cum se cuvine de zîoa fomeii! Cu Clayderman si cu Maria Ciobanu.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3073

    super tare abia astept

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    19

    Pacat ca … pana si Richard Clayderman devine agent electoral pt madamele psd-iste. Iti vine greatza!!!! Orasul pute de mizerie si gropi … dar primarita pozeaza in Alba ca Zapada?! Cati bani se platesc pt rasfatul madamelor????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.