C.I.A. a lansat ”ProvinC.I.A.”, primul videoclip 360° realizat în România

C.I.A. a lansat ”ProvinC.I.A.”, primul videoclip 360° realizat în România

6.811
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Trupa C.I.A. scoate pe piață primul produs video realizat la 360°. Videoclipul este filmat ”One Shot”, o simulare a unui cypher cât mai natural, pentru piesa ”ProvinC.I.A”, de pe albumului “MTX”, al patrulea LP, proaspăt lansat în decembrie 2015. C.I.A. - MTX (coperta)

 

Prima filmare 360° a fost realizată împreună cu cei de la Virtual360, gașca cu care s-a lucrat și la construcția site-ul cia-online.ro, un site 360° interactiv.

 

Am mers la Curtea Veche Biergarten, ne-am anturat câțiva prieteni, ne-am manifestat alături de Mutu și Jianu pe piesa ProvinC.I.A, iar pe cei care ne ascultă muzica i-am pus în mijlocul nostru, ca să aibă parte de o nouă experiență. Mulțumim echipei Virtual360, precum si tuturor prietenilor care au fost alături de noi”, spun membrii C.I.A.

 

… Au lansat și un concurs 

 

concurs ProvinCIA

Cu ocazia lansării, trupa pune la bătaie un album C.I.A. – MTX, army plates logo C.I.A. și un produs vestimentar la alegere de pe http://www.c-i-a-shop.com/. Ca să câștigi, trebuie să filmeazi pe cine vrei tu când vede pentru prima oară, pe telefon sau pe tabletă, clipul C.I.A. – ProvinC.I.A. feat. Jianu & Mutu. Cea mai tare reacție va fi premiată de Marele Consiliu C.I.A. Când ai filmulețul, postează-l la tine pe pagină, cu textul de mai jos: ”Concurs ProvinC.I.A. Video 360° #ciaromania #mtx #provincia #video360” 

 

*** Pentru a vă putea bucura de experiența 360°, trebuie să folosiți ultima variantă Chrome, Opera, Firefox sau Internet Explorer, iar pe mobil utilizați cea mai recentă aplicație YouTube pentru Android și iOS.

 

Albumul C.I.A. – MTX este disponibil gratis pentru download la http://www.fileshare.ro/e3171926379. CD-ul poate fi achiziționat în formă fizică pe http://tinyurl.com/ncm6n5a.

 

 



9 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22844

    la mai mare

  2. #2
  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     20-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    319

    Și noi din diaspora ? Cum ne putem bucura de videoclip și de CIA? În Germania nu ne lasă GEMA sa va vedem

    id: Dj_Geordan
  4. #4
  5. #5
  6. #6
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-01-2013
    Mesaje
    24

    respect !!!

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     30-01-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    85
    Citat Mesaj initiat de Geordan
    Și noi din diaspora ? Cum ne putem bucura de videoclip și de CIA? În Germania nu ne lasă GEMA sa va vedem

    foloseste si tu cateva minute un ip changer in google chrome sa o vezi si gata

  9. #9

    Mosteanu Bogdan Cristian Melodia Asta Este Naspa Pentru Tine. Poate La Altii Le Place Melodia Asta, Ca De Ex Mie. Tu Care Il Asculti Pe Adrian Minune Si Cristi Din Banat Cu Melodia: Ca O Papara Cristalina )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.