(Foto) Microbuz cu călători, lovit în giratoriul de la ”Materna”

(Foto) Microbuz cu călători, lovit în giratoriul de la ”Materna”

1.760
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un microbuz în care se aflau trei călători, printre care și un copil, a fost lovit, în această dimineața, în urma unui accident rutier petrecut în giratoriul din zona ”Materna” din cartierul Craiovița Nouă. Copilul și șoferul vinovat au fost transportați la spital, urmând ca medicii să stabilească dacă au suferit sau nu răni. accident giratoriu

 

Potrivit datelor funizate de IPJ Dolj, cauza incidentului a fost neatenția șoferului de la volanul unui Opel, care a pierdut controlul asupra direcției, a lovit ușa din spate a unei dubițe care, la rându-i, a intrat într-un microbuz care efectua transport de persoane. Din fericire, în ”Bacriz” se aflau doar trei pasageri, care nu au pățit nimic, însă pentru că unul dintre ei era copil, a fost transportat la spital pentru investigații medicale. La spital, a ajuns și șoferul vinovat.

 

În funcție de rezultatul investigațiilor medicale, șoferul fie se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fie cu o amendă pentru tamponare.

 

Foto: Marinel Tira



10 COMENTARII

  1. #1

    Haotic rau conduc soferii de pe aceste microbuze Bacriz si asculta manele de mamá focului.. nu respecta calatorii

  2. #2
  3. #3

    Dar si ciorile care nu stiu ce sa faca in giratoriu…mama ei de semnalizare….

  4. #4
  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3983

    Complicat cu giratoriile pt unii

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3329

    ASA ESTE ASTIA DE PE MICROBUZE PARCA AU CARTOFI IN MASINA ASA MERG SI CU GIRATORIU CAM GREU PENTRU UNI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7

    Conduc foarte prost…dar prost de tot soferii de oe bacriz

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    52

    Sunteti penibili !!! Voi nu cititi cine este vinovatul ? De ce acuzati pe nedrept lumea? Stati linistiti ca sunt destui idioti pe sosele, fie ca sunt simpli soferi, taximetristi sau orice alt sofer. Aia mai alearga ca descreieratii ca sunt la program, restul nu-i alearga nimeni si tot cretini sunt pe sosele. Eu va sfatuiesc sa mai cititi odata articolul si dupaia sa comentati. Comentati niste tampenii mai mari ca voi, care nu au treaba cu subiectul. Ma miri cum de nu ati inceput sa injurati si taximetristii si restul de idioti pe sosele ca oricum nu conteaza la voi, varsativa orice flustrare.

  9. #9

    Nu e vina in totalitate a celor ce conduc,este vina acelor „politisti” care dau permisele asa cum le dau.

  10. #10

    Daca si in giratoriu faci accident, cea mai simpla intersectie, inseamna ca nu meriti permis de conducere.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.