M.A.I. lansează Concursul de poezie cu tema ”Culorile copilăriei”

M.A.I. lansează Concursul de poezie cu tema ”Culorile copilăriei”

1.515
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)
Centrul Cultural al M.A.I. va organiza cea de-a XXIII-a ediție a Concursului Național de Poezie ”Copiii României creează”, în perioada aprilie – mai 2016. Proba de concurs va consta într-o poezie cu tema ”Culorile copilăriei”, iar concursul este deschis tuturor copiilor din România, pe categorii de vârstă, respectiv 8-11 ani, 12-15 ani și 16-18 ani.
Competiția se va desfășura pe două etape, prima fiind la nivel județean. Persoanele care doresc vor trimite poeziile participante la concurs și fișa de înscriere completată, până la data de 10.05.2016, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj din Craiova, strada Vulturi, nr. 19.
Concurenții pot participa cu cel mult 3 poezii, iar fiecare lucrare va avea menționate pe verso școala/liceul, clasa, adresa de domiciliu, localitatea, județul, numele și prenumele concurentului, precum și numărul de telefon al profesorului coordonator sau al părintelui/elevului.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5412

    Copii, sa le faceti niste versuri gen.. parazitii
    Adevarul…ca si aia in Korea de Nord invata copiii de la varste fragede sa compuna cantece patriotice ori ode inchinate militiei or armatei

    Daca reusesc sa fac vreo 3 gabori sa se lase de meseria asta si sa se apuce de altceva in viata.. sunt fericit..

    Sunt multe meserii frumoase in viata si pe lume.. lasati aceasta meserie ingrata si apucati-va de altceva daca vreti binele spiritului vostru.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.