Bariera Vâlcii se închide pentru asfaltare

Bariera Vâlcii se închide pentru asfaltare

2.151
47
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Primăria Municipiului Craiova anunţă închiderea circulaţiei rutiere în cartierul Bariera Vâlcii, de la intersecţia cu Aleea I până la intersecţia cu Strada Primăverii, începând cu data de 14 aprilie 2016, în vederea pregătirii zonei pentru asfaltare.

 

Potrivit unui comunicat de presă al municipalității, echipajele de la salvare, poliţie, pompierii şi RAT vor avea acces în zona restricţionată. Riveranii sunt rugaţi să nu parcheze pe partea carosabilă în perioada restricţiilor.

 



47 COMENTARII

  1. #41

    Ba da mai date în morții matii cu Ana maria ta sau cu cine morții matii mai zici ca sunt….luasi la muie?!

  2. #42

    Paul Costel daca nu esti vinovat pentru ceea ce zice Elvis Elvis de ce te agiti ca un muist

  3. #43

    Bai omule se poate verifica asta după ip….restul e legenda!

  4. #44

    Paul Costel Taci ba lingaule si linge curul largutei in continuare, se vede ca iti mananci ficatii. Ba da tu crezi ca e o pura coincidenta numele si reactia ta ? Esti unu si acelas. Si eu pot accesa netul dupa 10 ip-uri. Hai ba ne lasi !!!!! Si sa ne faci ceva la toti astia de nu suferim mafia pesedista ca tine, ca tot injuri ca un ordinar. Macar atata sa faci postacule, cum faci si pe forum, dai negativ la toti de posteaza nasoale de larguta. Ce poti sa ceri la un postac pupincurist largutist. Ce imi doresti tu mie sa ti se intample tie. Tu nu vezi ba ordinarule ca esti singurul care posteaza pozitiv de panarama asta pe acre o lingi in cur ? chiar asa de cretin esti incat nu va recunoasteti invinsi tu si mafia pesedista pe care o sustii cu atata nonsalanta. Marsi la rahat bai postacule. Pe forum au inceput sa nu iti mai dea apa la moara si ai trecut pe fb ?

  5. #45

    Până acum doar am crezut că ești dus dar acum mă convinsesi…mai dute în morții tai si lasa-ma!!!

  6. #46

    Paul Costel ai o problema grava

  7. #47

    Silviu Petrescu Pai cum sa nu isi manance ficatii cand zici nasoale de mafia pesedista pe care el o linge in cur. Nu vezi pupincuristul cum isi mananca ficatii cand zici nasoale de mafia pesedista. Bai spalatule pe creier, cat iti dau astia postacule sa-i lingi in cur in halul asta ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.