Taxiurile din aeroporturi, verificate de polițiști

Taxiurile din aeroporturi, verificate de polițiști

1.207
27
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Activitatea de taximetrie din zona aeroporturilor internaționale Henri Coandă București, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău, Craiova și Iași a fost verificată de polițiștii de la transporturi, care au acționat pentru verificarea legalității  acestora.

 

Conform datelor IGPR, pe parcursul a două ore, în funcție de traficul de pasageri din fiecare aeroport, polițiștii au verificat 256 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale. Dintre abaterile constatate, 85 au fost pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

 

De asemenea, polițiștii au constatat comiterea unei infracțiuni, au reținut 3 permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare auto. Acțiunile desfășurate de Poliția Română, cu sprijinul specialiștilor Registrului Auto Român, pentru creșterea siguranței transportului public de persoane în zonele adiacente aeroporturilor, vor continua și în perioada următoare.

 



27 COMENTARII

  1. #21

    Pentru ocursa de18-20 ron au cerut 80ron (jigodii)

  2. #22

    Toate jegurile de taximetristi stau acolo……….mie mia cerut 50 de lei pana la valentino la gara si cand am ajuns i-am aruncat 20 si i-am propus o portie de morti pe paine si o noapte de cazare la politie daca nu e multumit, ca nu eram picat din luna…….a plecat cu fum din roti ca din pușca

  3. #23

    Poi carute sunt, atata vreme cat toata tara asta e in cacat pana la gat, e un intreg lant, si e foarte simplu, daca ar fii salarii mai mari, s-ar marii tariful, lumea ar merge cu taxi, s-ar face bani, s-ar investii in ele, dar cand aici 80% muncesc pe mizerie de bani, de unde faci rost sa intretii o masina care intra zilnic, nu pe asfalt ci prin hauri?

  4. #24

    Mananci fier? Te gandesti ca te mai lasa un cacat de pivot bla bla? Mergi asa ….pana cand ai, masina pica pe locul 2.

  5. #25

    Stii oare de ce se intampla asta? Acolo primele masini sunt problema, te duci frumos pe la ultimele si o sa vi se puna si ceasul. Dar si primele si ultimele stau de circa 3 ore ;-).

  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    23

    Vrajala de doi lei, nu pune niciunul ceasul, toti negociaza. Eram pe partea aeroportului si vedeam cum o fata se tot ducea de la masina la masina cu o mica gentuta pe mana, si toti o refuzau, probabil ca mergea in oras si i se cerea 50 de lei, si am strigat eu la jepcarii aia citez” de ce nu o luati ba ? vreti numai exterioare pe 50-100 de euro ? sau vreti 50 de lei pana in centru borfasilor” dupa care unu bocifera pe acolo, n-am inteles ce zice, probabil ma injura. Aia 75% sunt garoi, si vin si stau ca martalogii cu o cafea de 1 leu de la tonomat pe capota si asteapta sa scoata o zi de trandaveala de la oameni. Fratilor. Luati autobuzul si dati-le la mumu tiganilor borati si nu numai care urmaresc sa va ia cel putin triplu fata de cat face cursa in mod normal. Lasati jegosii sa moara de foame, sa se duca la munca daca vor bani, nu la japca. Toti tiganii borati au luat un carnet si sunt taximetrisi, toti retarzii fara nici o calificare, si se plang ca nu e bine.

  7. #27

    aeroportul trebuie sa selecteze taxiurile si sa ramana cele civilizate sa asigure o parcare care vad ca este inchisa????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.