Craiova2Online – O altfel de blogosferă, în Săptămâna Altfel

Craiova2Online – O altfel de blogosferă, în Săptămâna Altfel

1.169
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ajunsa la a treia editie, conferinta „Craiova2Online – te conecteaza la blogosfera” se adreseaza elevilor de liceu si studentilor, și va avea loc marti, 19 aprilie 2016, ora 10:00, in Saptamana Altfel, la Casa de Cultura Traian Demetrescu.  In aceasta saptamana se organizeaza actiuni si evenimente diferite fata de cursurile normale de la scoala. Altfel este si activitatea din blogosfera, adica este un pas urmator fata de un status pe Facebook sau un mesaj pe o retea de socializare.

 

Vorbitorii vor fi bloggeri cu varste diferite, pornind de la varsta celor din sala (liceeni, studenti, absolventi care folosesc blogul) si culminand cu bloggeri profesionisti, pentru care blogul este un mod de viata si o meserie.

 

Tinerii care vor participa la conferinta vor beneficia de experiente diferite, de sfaturi venite de la bloggeri aflati la nivele diferite de dezvoltare si vor putea adresa intrebari invitatilor, dupa fiecare prezentare dar si la finalul celor 3 ore ale conferintei.

 

Vor fi șase vorbitori, alaturi de un prezentator, la randul lui blogger din Craiova:

–         Bloggerita liceeana

–         Bloggerita studenta

–         Blogger absolvent

–         Bloggerita de nisa

–         Un blogger de top din Romania, venit din Bucuresti.

–         Unexpected blogger – un blogger surpriza, la care nu se asteapta nimeni

Victoria Deliu este o bloggerita din clasa a IX-a de la Colegiul Fratii Buzesti.

Roxana Stiubei este studenta in anul I la Facultatea de Litere – specializarea Jurnalism.

Urmeaza Cristian Florea, #casastiti cu ce se mananca beneficiile pentru bloggeri in cadrul platformei Blogal Initiative. Cristian Florea este intopul celor mai influente bloguri generaliste din Romania.

Dana Ilie nu ne va vorbi despre blogul propriu ci despre blogurile de nisa, ea indreptandu-se spre turism cu un blog si cu un site :)

Pentru al treilea an la rand aflat pe primul loc in Topul bloggerilor cu care colaboreaza agentiile si companiile dar si pentru al treilea an la Craiova2Onnline, Cristian China Birta ne va dezvalui ce inseamna o agentie Social Media specializata in actiuni care privesc/implica bloggerii si ce provocari mai pregatesc la Kooperativa 2.0. Chinezu, asa cum este cunoscut in lumea online, este blogger si antreprenor online, speaker, trainer, consultant si chiar realizator al unei emisiuni TV. Cu peste 11 000 de articole publicate pe blog, Chinezu este persoana de la care poti cere un sfat daca te intereseaza blogosfera si lumea online.

La finalul conferintei Craiova2Online il vom cunoaste pe… Unexpected Blogger :) Cunoscut in mai multe domenii in afara blogosferei, ne va povesti cum reuseste sa armonizeze jobul, hobby-ul si blogosfera, dar si ce satisfactii ii aduce acest trio :)



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.