Reabilitare cu deficiențe și amenzi de la Rutieră, pe Carol I, Bucovăț...

Reabilitare cu deficiențe și amenzi de la Rutieră, pe Carol I, Bucovăț și Caracal

1.453
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Firmele care execută lucrări de reabilitare pe drumurile din Craiova, dar și din județ, au fost amendate de Poliția Rutieră, care, în urma unui control făcut ieri, a descoperit mai multe deficiențe în cadrul lucrărilor, deficiențe care pun în pericol viața participanților la trafic. Printre străzile cu probleme se numără ”Împăratul Traian”, ”Carol I”, ”Caracal” și ”Bucovăț”, dar și altele, din județ, iar printre firmele amendate – Delta ACM (două amenzi), Domarcons și Adrem Invest.

 

 

Principalele drumuri din Dolj, unde au loc lucrări de reabilitare, au fost verificate de polițiștii rutieri cu privire la viabilitatea drumului, a semnalizării rutiere temporare a lucrărilor executate în zona drumului public, precum și pentru verificarea respectării de către constructori a condițiilor impuse de polițiștii rutieri prin avizele de execuție a lucrărilor. Concluzia oamenilor legii a fost că antreprenorii nu prea pun preț pe siguranța șoferilor și că atunci când vine vorba de calitatea lucrărilor, constructorii aplică sintagma românească ”las’, că merge și-așa”.

 

 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, au fost verificate 11 lucrări executate în zona drumului public din judetul Dolj, printre care și DN56 Craiova – Calafat, iar în urma neregulilor constatate polițiștii rutieri au aplicat 39 de sancţiuni contravenționale în valoare de peste 11.000 lei. Dintre acestea, cinci sancțiuni au fost aplicate firmelor de construcții pentru diverse nereguli constatate de oamenii legii.

 

 

Printre acestea se numără antreprenorii care execută lucrări pe Bvd. ”Carol I”, ”Împăratul Traian”, ”Caracal” și ”Bucovăț”. Spre exemplu, pe Carol I, ”polițiștii de la Rutieră au constatat că gurile de canal nu sunt ridicate la nivel și sunt șanțuri nesemnalizate corespunzător, așa încât siguranța participanților la trafic este pusă în pericol. Societatea comercială care efectuează lucrările de întreținere a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 4.200 de lei”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj. Restul societăților au primit amenzi în valoare de 2.205 lei fiecare.

 

 

Foto: arhivă

 



8 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-09-2007
    Locatie
     In the back of my mind....
    Mesaje
    456

    Pistol cu apa… Pentru siguranta publica ar trebui amenzi usturatoare si dosare penale, nu amenzi cat bugetul pe hartie igienica…

  2. #2
    Lau
    Racer
    Data de inscriere
     27-02-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    229

    Apă de ploaie! Înseamnă că prin Bariera Vâlcii trebuiau date 7-8 amenzi, zilnic! Praf în ochi, cum s-ar spune..

    Craiova Forum - Comunitatea ta preferata!
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5465

    Prea mici amenzile pentru firme.. Firmele isi permit o amenda din asta extrem de mica pe fiecare zi.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    105

    Oameni buni, ati vazut ca dupa ce au asfaltat atat de bine str. Principalale Unite (legatura dintre Ctin Brancusi si Paltinis) sau de la Lic CFR la Sc. Gen nr.2, de 3 zile a venit o firma si a facut 16-18 gauri in asfalt, iar azi au adus un escavator si au inceput sa sape pe o suprafata de 2,3 mp, . . . . .m-am gandit ca or fi uitat ceva, (tarnacop, lopata, cazma), sub asfalt si acum cauta in diferite locuri sa-l gaseasca. Mergi cu masina ca la poligon printre jaloane si gauri.

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3416

    Prea mici amenzile

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    43

    Asta spune tot despre cea mai slaba administratie publica locala si despre cel mai slab primar al Craiovei!!! Craiova a ajuns un fel de „Republica Mazare” … cu sinecuristi incompetenti si amantlacuri de alcov alimentate financiar din banii contribuabilului craiovean.

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4103
    Citat Mesaj initiat de Lusca ady
    Pistol cu apa… Pentru siguranta publica ar trebui amenzi usturatoare si dosare penale, nu amenzi cat bugetul pe hartie igienica…

    )

  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    257

    Sa plece muista de la primarie nici cu offroad nu se mai poate circula la ce calamnitate a facut de cand e primarita .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.