Sute de perechi de încățăminte, ceasuri și cosmetice, confiscate de Poliția Locală...

Sute de perechi de încățăminte, ceasuri și cosmetice, confiscate de Poliția Locală din Piața Centrală

1.381
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Nu mai puțin de 767 perechi de încălțăminte second – hand, 11 dispozitive electronice, 18 ceasuri, 364 gablonțuri (mărgele, brățări, cercei, inele, etc) și 454 de produse cosmetice au fost confiscate, azi, de politiştii locali, în urma unei acțiuni de control în Piața Centrală din Craiova.  

 

Potrivit conducerii Poliției Locale Craiova, bunurile au fost confiscate de la comercianții care nu au putut justifica proveniența mărfurilor. În total, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 lei.

 

Bunurile asupra cărora s-a dispus măsura confiscării au fost introduse în Camera de corpuri delicte a Poliției Locale, urmând ca asupra acestora să fie aplicată procedura impusă de legile în vigoare. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, în toate piețele de pe raza municipiului Craiova”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Dolj.

 

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    204

    Cum draq sa confisti marfa tiganilor si sa-i obligi sa se intoarca la furat. De fiecare data ridicati din umeri cand vine vorba sa va faceti treaba dar la confiscari sunteti primii. Ii lasati sa fure, apoi luati marfa si o scoateti voi la vanzare prin ANAF. Sunteti mai mult afaceristi decat oamenii legii. Oare ce se intampla cu banii din licitatiile pentru bunuri confiscate ? Ce procent din castiguri intra in buzunarele unora si altora inainte sa se considere ca aveti profit.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3421

    FOARTE BINE

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4107

    Buna captura

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.