Tavanele au crăpat şi se cojesc pereţii, la Secţia de Pediatrie, renovată...

Tavanele au crăpat şi se cojesc pereţii, la Secţia de Pediatrie, renovată acum 2 ani

13.272
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)
Una dintre realizările primarului – poate cea mai aşteptată şi apreciată de craioveni şi, deopotrivă, folosită în campania electorală de candidata Olguţa Vasilescu -, renovarea spitalelor aflate în administrarea municipalităţii craiovene, a început să dea semne de oboseală. Dovada se găseşte în Secția de Pediatrie situată lângă Parcul ”Romanescu”, care a costat peste un milion de lei şi a fost finalizată în primăvara anului 2014. Pereţii şi tavanele au crăpat, iar vopseaua se cojeşte în aproape întreaga clădire. pediatrie parc
La doi ani de la încheierea lucrărilor de reabilitare a clădirii care găzduieşte Secţia de Pediatrie a Spitalului „Filantropia” din Craiova, interiorul a început deja să se degradeze vizibil. În holurile şi sălile de aşteptare, pereţii şi tavanele trădează calitatea materialelor şi manopera muncitorilor. Se vede perfect în fotografiile făcute ieri, 23 iunie 2016, de tatăl unui pacient. „Deja cade tavanul, iar pereții se cojesc! Lucrări de mântuială! Au renovat de dragul de a vopsi pereţii?!„, se arată revoltat craioveanul.
spital pediatrie craiova 1
„Sunt condiții de top, cred că se poate compara cu orice spital din Uniunea Europeană, este complet reabilitat. Avem saloane noi, băi moderne, fiecare salon este dotat cu băi, există cameră de gardă, o sală de curs și săli de consultații și tratament dotate corespunzător”, declara primarul Olguţa Vasilescu după finalizarea lucrărilor, în mai 2014. (Mai multe detalii în articolul Craiova: Condiții decente în Spitalul pentru copii de la Parc (Galerie foto))
Părinţii sunt nemulţumiţi şi de faptul că în clădire nu există un sistem de aerisire corespunzător temperaturilor de vară, măcar pe holuri, iar aerul este sufocant. „Ventilația pe holul de așteptare este realizată de geamurile deschise. Pe lângă faptul că este insuportabil de cald, mai este şi curent şi riști să îmbolnăvești de altele copilul„, mai spune craioveanul.


23 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-11-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    392

    pARTIDUL sFIDARII dELIBERATE

  2. #22
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-07-2011
    Mesaje
    26

    Fratilor, unii dintre voi va faceti de cacao, unde ati invatat sa scrieti asa…???!!!

  3. #23
    Trancer
    Data de inscriere
     11-08-2008
    Locatie
     Крайова
    Mesaje
    468

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.