Lacurile, parcurile și cimitirele intră la dezinsecție

Lacurile, parcurile și cimitirele intră la dezinsecție

6.499
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Operațiunea de larvicidare a avut loc, azi-noapte, în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 21,2 hectare, în timp ce, în noaptea de 5 iulie, începând cu ora 24.00, este programată dezinsecția în Parcul Nicolae Romanescu și zonele adiacente, în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe Bvd. Nicolae Titulescu, Str. Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii, precum și cele din Cornițoiu Vechi, au anunțat reprezentanții SC Salubritate Craiova. dezinsectie

 

Echipele care acționează la nivelul Craiovei vor începe intervenția în celelalte cartiere ale Craiovei în data 6 iulie, începând cu ora 24.00, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

 

Conform unui comunicat al SC Salubritate, produsele biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Extratox și Supertox, substanțe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătății.

 

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762.35 hectare, graficul complet al intervenției putând fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro.

 



6 COMENTARII

  1. #1

    e amuzant cum lumea comenta ca sunt tantari si muste si gongi… si acum sar de cur in sus unii ca s-a saturat lumea de pesticide…

  2. #2

    Daca stai la bloc ai sa vezi ca este o suma alocata pentru dezinsectie,dar te asigur ca la subsol tot ai gandaci.Intr-o seara acum doua saptamani in Craiovita au iesit gandaci foarte mari pe trotuar ,pur si simplu calcai pe ei.Se duc multi bani pe dezinsectie ,dar orasul tot este plin de gandaci.

  3. #3

    sa dea si in primare ca sunt paraziti si acolo

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3717

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5

    Alexandru Mitu,eu zic sa te hotarasti,ca tot sunt zilele bacului la romana:gongi sau goange???

  6. #6

    Nimic nu va convine,de-aia va meritati soarta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.