Mormânt profanat la Craiova: Hoţii au furat dinţii de aur ai unui...

Mormânt profanat la Craiova: Hoţii au furat dinţii de aur ai unui fost boxeur

451
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Poliţiştii craioveni sunt pe urmele unor persoane, care se pare că, în urmă cu câteva zile au profanat mormântul unui fost boxeur din Bănie. Bărbatul  a murit, în urmă cu doi ani, în urma unui accident vascular. Hoţii au furat banii şi dinţii de aur ai decedatului.

Cripta familiei Velcu se află în cimitirul Dorobănţiei din Craiova. Hoţii au spart uşa de la criptă şi cu un cleşte au smuls  dinţii bărbatului decedat. Dinţii erau făcuţi din aur de 24 de karate.  În plus, hotii au luat bijuteriile şi banii cu care mortul fusese îngropat.

“Au intrat pe aici, prin spate. Uite se văd urmele. I-au luat tot. Hoţii să plătească pentru fapta lor”, a declarat Craioveanca Velcu, soţia lui Ion Velcu, bărbatul decedat.

Ion Velcu, fost boxer, a murit în urmă cu doi ani, în urma unui accident vascular.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru profanare de morminte. Criminaliştii  au luat amprente şi încearcă acum, să găsească hoţii. Se vor uita şi pe imaginile de la înmormântare pentru că este posibil ca profanatorii să fie printre cei prezenţi la ceremonia de înhumare.

oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.